Uczył mnie Pan Baogdan, byłem z 'Niego' bardzo zadowolony - kiedy mogłbyc lajt, to był - Kiedy nauka, to nauka!
Stał zawsze za swoimi uczniami! Nie robił problemów o byle co !!!! Mozna bylo z nim zawsze o wszystkim pogadac !
Mam nadzieje ze bedzie dobrym Dyrektorem! Życze powodzenia :)
Zbigniew Włodarczyk jest przestępcą.
Otwieram konkurs: kto zdążył przeczytać, zanim wywalili?
Nagród nie będzie, bo ten złodziej mnie okradł i nie mam z czego fundować.
Robię skrin.
To teraz w Oxfordzie bedzie lipa ona na dyrektora . zal kto ja wybral ;//
Juz mozemy sie pozegnac z imprezami ....
Nie tylko konkurs w IV LO i ZSP nr 2 powinien być unieważniony przez prezydenta.Wystarczy poszukać wyroki sądów dotyczące przyczyn unieważnienia konkursu. Ale przecież w UM pracują fachowi prawnicy.Dyrektorka SP nr 10 to dobra kumpela Z.W,razem studiowali(studia podyplomowe),wspólne imprezy organizowane przez świtę prezydenta.Wiceprezes solidarności jeśli się nie mylę.Dyrektor ZSP nr 1 to bardzo zaangażowany nauczyciel w akcję "Nie dla referendum" przed UM (swego czasu),zięć ulubionej polonistki,zatrudniony w ZSP nr 1 dzięki swojej teściowej.Wszystko w tym temacie.
Zmień leki! Wszędzie teorie spiskowe... to zakrawa na manię prześladowczą.
lex1 słusznie prawisz...niedługo będą wybory, więc może ludzie się obudzą i powiedzą nie dotychczasowej władzy!!!
Co ty pleciesz! Super, ze to ona bedzie dyrektorem. Nie dosc, ze fajna laska to jeszcze mloda i pelna pomyslow. Ja sie bardzo ciesze. Yuhu!!!
Teraz jego teściowej synowa została dyrektorką na Piomie :)
Grubo ,grubo ,masz jaja dziewczynko .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!