Heh zawsze myślałem, że dziecko zapisuje się do przedszkola, gdy nie ma kto się nim zająć, bo np. rodzice pracują a dziadkowie chorują itp. A teraz jest moda na pozbywanie się dziecka. A przodują w tym osoby, które nie pracują.. Zapisuje je do przedszkola a sama siedzi w domu. Gratuluję. Żeby dziecko miało 5 lat i przygotowywało się do szkoły to rozumiem. Ale 2 latka?
jakie "ewentualne obrażenia"?, przecież nie wpadła pod samochód, ...no tak policjanci...:)
Vip - a może matka szykowała się do pracy ? Wiec nie potrzebnie na nią najeżdzasz.
a co Was to obchodzi co robila matka ??? Zaplacila za przedszkole by dziecko mialo kontakt z dziecmi zjadlo sobie obiad i mialo rozrywke wiec nie robcie z niej wyrodnej matki bo polowa Was robi to samo. i Zal niektorym sciska du...pe ze nie stac Was na takie przedszkole.idioci
Ddfddfbhy - nie najeżdżam konkretnie na nią tylko na pewien typ zachowań, który zaobserwowałem zarówno w przedszkolu u młodszej córki jak i w szkole podstawowej, gdzie chodzi starsza córka. Tam na świetlicy do godziny 17 zostają dzieci, których rodzice siedzą w domu. Nie pracują, nie szukają pracy, nie mają pola do uprawy itp. Po prostu siedzą i nie będą tracili czasu na wychowywanie dziecka.
A w tym przypadku szczęście, że nic się nie stało. :)
lklk - nie masz nic sensownego do powiedzenia to wyzwiskami ciskasz? Nic nowego u takich osób. Pozdrawiam
do Vip:: a co Cię to obchodzi czy matka pracuje czy nie, przedszkole jakbyś nie zauważył jest prywatne więc matkę stać na to aby nie pracować i zapisać do niego Dziecko więc to nie twój interes zazdrośniku którego nie stać na prywatne przedszkole, a matka pewnie z troski obserwowała dziecko bo może pierwszy raz zostało samo i chciała wiedzieć czy będzie płakało czy bawiło się z dziećmi???
do Vip u takich osob ?? Jakich ?? a TY oceniasz wszystkich na jedno kopyto. Wiec daruj sobie i sie nie udzielaj. Winna byla opiekunka przedszkola ze pozwolila by dziecko oddalilo sie z placu zabaw wiec po co krytykujesz matke ze siedzi w domu a dziecko w przedszkolu. Zastanow sie a pozniej komentuj
Przeczytaj mój drugi post, to zrozumiesz o co mi chodzi. Nie krytykuję tej matki, bo jej nie znam. Nie wiem czy szykowała się do pracy czy była na zwolnieniu. Koniec. Mogłeś napisać tak jak teraz wcześniej, a nie rzucać idiotami i najeżdżać na osoby bez kasy. Wszystko. A komentował będę to co mi się podoba. Każdy może. Każdy z Was ma rację w tym co pisze. Opiekunki mają zajmować się dziećmi, dbać o ich bezpieczeństwo, więc powinna ponieść konsekwencje. Tak samo ~do VIP - też masz rację. Mi nic do tego czy ktoś zapisuje dziecko do przedszkola, bo chce w spokoju pooglądać telewizję. Nic mi do tego. To sprawa tego rodzica. Tylko potem nie mieć pretensji za wychowanie dziecka i nie zrzucać winy na przedszole czy szkołę. Pozdrawiam
Tak racja nie potrzebny byl epitet ale sama jestem matka i moje dziecko chodzilo do przedszkola i wiem jak zajmuja sie dziecmi. Moze niektorzy rodzice oddaja dzieci do przedszkola po to by odpoczac. Nie wiem ale napewno nie wszyscy. Jest mnostwo rzeczy ktore ich do tego zmuszaja. Trzeba sie cieszyc ze dziecku nic sie nie stalo bo nie zawsze konczy sie tak kolorowo. Pozdrawiam
No i super :) Każdy z Nas ma jakieś racje i doświadczenia, nie ma co się unosić. I sorki za pisanie jak do faceta ;) Po nicku nie widać kto jest kto. ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!