A złożyli ofertę wynajmu do BIEDRONKI może ona wynajmie.Bilety można by kupować przy kasie a jakie ciekawe promocje -KUPISZ BILET DO PARYŻA- dostaniesz bob gratisowy za 10 pln, Jedna więcej nie rozłoży polskiego handlu.
Witam. Potwierdzam słowa użytkownika Scooby Doo. Sam chciałem w grudniu tam wynająć lokal pod działalność, dostałem numer telefonu do człowieka odpowiedzialnego za wynajem lokali. Nie mogłem się z nim skontaktować przez 4 dni i nawet nie oddzwonił. Więc nie ma co się dziwić że to stoi puste.
A skąd te wnioski?Może uchylisz rąbek tajemnicy?!
Redaktor Maj - Dzięki za link :)))
O tak,ksiądz z kropidłem z pewnością tam był potrzebny.Zwłaszcza po to żeby przytulić pieniądze z kasy miasta,czyli z kieszeni podatnika.Piotrków umiera..Miasto z wielką historią i tradycją,stare i sławne zdycha nam na naszych oczach już od wielu lat.Urzędasy nie robią nic żeby je podnieść z upadku.Przeżerają nasze pieniądze i nic innego ich nie interesuje.Większość z nich to ludek napływowy z różnych wioch,dbać więc o miasto nie myślą, zresztą nie wiedzieliby jak.Efekty tego widać gołym okiem po wyglądzie miasta i ilości mieszkańców którzy z niego wyjechali za chlebem.
Kłamstwo Pani,która się wypowiada że nie ma chętnych . Są najemcy którzy chcieli to wynająć... raczej artykuł powinien być taki..
OPÓR PKP Przed wynajęciem !!!
dawniej byla ta "zla" komuna i dbala na swoje mozliwosci o rodaków...a teraz jest tak ze kazdy patrzy jak tutaj zarobic i oskubac drigiego
A masz może link do tego filmu?!
Sprawnie działający dworzec w Piotrkowie można już tylko zobaczyć na filmach polecam np Różewicza pt "Piwo".
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
To ona skończyła jakieś liceum? Czy tylko do niego chodziła? ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!