Sprawdź temat w Lublinie a zobaczysz, że Galeria może być pusta. Pusta w sensie braku najemców.
Znaleźli się panicze z piotrkowa. Zazdrościcie im i tyle. A mogę wam powiedzieć, że te wasze galerie to żenada, małe, nic w nich nie ma. I tak wszyscy jeżdżą do Łodzi. I ja również zapraszam.
Ja pytałem o upadłość takiego obiektu nie frekfencje!Kto wie może na rzecz Bełchatowa piotrkowska bedzie świecić pustkami?!
Ldz: Wszyscy jeżdżą do Łodzi bo w tamtejszych galeriach jest taniej, w Łodzi jest konkurencja więc nikt nie idzie na samowolkę cenową, popyt również jest większy. Jeśli różnice w odzieży idą w ponad 100 zł na sztuce to ludzie jadą po prostu do Łodzi bo się opłaca. W całym Piotrkowie jak jest jeden sklep danej sieci to sobie pozwalają. Do Łodzi jest 50 km, do Bełchatowa 25 km i o wiele szybszy dojazd, z pewnością Bełchatów zredukuje nawet piotrkowską klientelę Focus Mall'a.
Galeria Centrum przy Marszałkowskiej w Warszawie.
O ile się orietuje to ta o której piszesz została przeniesiona :)))
moze czesciowo. na pewno zniknie klientela przyjezdzajaca tu z ebe :)
w zależności również jakie sklepy im tam otworzą :) Bo jak otworzą Zarę, Bershka to na pewno ktoś z Piotrkowa tam pojedzie :) Ale takie sklepy nie otwierają się w miastach mniejszych niż ~100 tyś. (taka polityka grupy INDITEX) - jedyny wyjątek to sklepy Stradivarius który to jest obecny w naszym Focusie.
To i może tam tez zrobią wyjatek?Juz kończą się ograniczenia co do ilości społeczeństwa na danym terenie .Teraz jest walka o klienta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!