metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lukch ~lukch (Gość)04.02.2012 01:50

"ares1" napisał(a):
A podaj mi choć jeden przykład upadłości galerii?!Jak dla mnie może być ich 10 ludzie sami decydują się czy chcą tam chodzić czy nie.A nie na zasadzie nie bo nie!

Sprawdź temat w Lublinie a zobaczysz, że Galeria może być pusta. Pusta w sensie braku najemców.

Komentarz był edytowany przez autora: 04.02.2012 01:50

00

Ldz ~Ldz (Gość)04.02.2012 10:10

Znaleźli się panicze z piotrkowa. Zazdrościcie im i tyle. A mogę wam powiedzieć, że te wasze galerie to żenada, małe, nic w nich nie ma. I tak wszyscy jeżdżą do Łodzi. I ja również zapraszam.

00

ares1 ~ares1 (Gość)04.02.2012 10:43

"lukch" napisał(a):
Sprawdź temat w Lublinie a zobaczysz, że Galeria może być pusta. Pusta w sensie braku najemców.

Ja pytałem o upadłość takiego obiektu nie frekfencje!Kto wie może na rzecz Bełchatowa piotrkowska bedzie świecić pustkami?!

00

lukch ~lukch (Gość)04.02.2012 11:00

Ldz: Wszyscy jeżdżą do Łodzi bo w tamtejszych galeriach jest taniej, w Łodzi jest konkurencja więc nikt nie idzie na samowolkę cenową, popyt również jest większy. Jeśli różnice w odzieży idą w ponad 100 zł na sztuce to ludzie jadą po prostu do Łodzi bo się opłaca. W całym Piotrkowie jak jest jeden sklep danej sieci to sobie pozwalają. Do Łodzi jest 50 km, do Bełchatowa 25 km i o wiele szybszy dojazd, z pewnością Bełchatów zredukuje nawet piotrkowską klientelę Focus Mall'a.

00

lukch ~lukch (Gość)04.02.2012 11:03

"ares1" napisał(a):
Ja pytałem o upadłość takiego obiektu nie frekfencje!Kto wie może na rzecz Bełchatowa piotrkowska bedzie świecić pustkami?!

Galeria Centrum przy Marszałkowskiej w Warszawie.

00

ares1 ~ares1 (Gość)04.02.2012 11:04

O ile się orietuje to ta o której piszesz została przeniesiona :)))

00

zet ~zet (Gość)04.02.2012 11:06

"lukch" napisał(a):
z pewnością Bełchatów zredukuje nawet piotrkowską klientelę Focus Mall'a.

moze czesciowo. na pewno zniknie klientela przyjezdzajaca tu z ebe :)

00

kris krisranga04.02.2012 12:43

"zet" napisał(a):
na pewno zniknie klientela przyjezdzajaca tu z ebe :)

w zależności również jakie sklepy im tam otworzą :) Bo jak otworzą Zarę, Bershka to na pewno ktoś z Piotrkowa tam pojedzie :) Ale takie sklepy nie otwierają się w miastach mniejszych niż ~100 tyś. (taka polityka grupy INDITEX) - jedyny wyjątek to sklepy Stradivarius który to jest obecny w naszym Focusie.

00

ares1 ~ares1 (Gość)04.02.2012 12:52

"kris" napisał(a):
jedyny wyjątek to sklepy Stradivarius który to jest obecny w naszym Focusie

To i może tam tez zrobią wyjatek?Juz kończą się ograniczenia co do ilości społeczeństwa na danym terenie .Teraz jest walka o klienta.

00

skiba ~skiba (Gość)07.02.2012 17:04

Najlepsze co jest w Focusie to światełka i iluminacje .

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat