cyt. "Siły Powietrzne dysponują czterema śmigłowcami S-70i Black Hawk." A więc wodzowie polscy postanowili "rozproszyć" je po całej Polsce gdyż stanowią one cenny kąsek dla wroga. Kimkolwiek on jest.
Czy są ćwiczenia, czy nie ma, to i tak buczy przez cały tydzień, w dzień, wieczorem, w nocy, w świątek piątek i niedzielę. To nic, że mieszkamy na poligonie, ważne, że na "urokliwym".
Wdziałem paręnaście minut temu jak jeden spadochroniarz, pewnie żołnierz, za szybko spadał. Oby nic mu się nie stało, trzymam za niego oba kciuki.
Kto i co "przytulił", że ten buczący złom jest nie do ruszenia, czy aby my, mieszkamy jeszcze w Polsce???
To te obiecane i zakupione przez byłego ministra? Radzę kończyć szybko pracę nad raportem, bo może zmienić się prezydent...
Kiedy władze miasta zrobią coś z tym latającym złomem, przemalowanym w tym sezonie w barwy ochronne? Nad piotrkowem lata wiele samolotów i nie przeszkadza mi żaden z nich oprócz tego jednego.
Super wiadomość jestem zafascynowany dwa były o jej super a wiadomości o tym napisza
Tak przylecieli super żołnierze na super śmigłowcach i... skoczyli z noktowizorami o 21.50 jeszcze była szarówka więc po co noktowizory a no po to żeby robić sobie zdjęcia, krzyczeć do siebie i błyskać fleszami z komórek a potem kumplom słać jaki to ze mnie komandos. A gdy przyjdzie chwila próby to zielone ludziki powiążą was do drzew nago w lesie i tyle z tego waszego nadęcia zostanie. Takie rzeczy robi się po cichu. Wstyd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!