Romeo
Z reguly nie wchodze w dyskusje z ludzmi,ktorzy nie potrafia sie wyslowic.Szkoda czasu.
A proponuję crosów i jeżdżenia na jednym kole, jest dwóch kolesi co śmiga po Piotrkowie, oczywiście kamerki na głowach, ale jazda na jednym kole to ich specjalność.
W tamtym roku ok września jechałem wierzejską od strzelnicy w stronę miasta. Minąłem mostek, a potem zakręt, ten idiota wyjechał mi naprzeciwko środkiem jezdni właśnie na jednym kole, po pierwsze zauważyłem go w ostatnim momencie, ale on mistrz świata chyba że strachu to się w gacie posrał, bo jak jechał na tym jednym kole to zabraklo mu manewru. Wiosną widziałem go na Piotrkowie jak dalej fisiuje, chcialem z nim pogadać i przypomnieć mu sytuację, ale jak otworzyłem szybę to jeszcze gówno z jesieni śmierdziało. Ostrzegam następnym razem Pana na pomarańczowym crosie, następnym razem po rowie jeździł nie będę...
Ach,Romeo,podjedziesz pod moj balkon swoim stalowym rumakiem?Jestes taki meski i cudowny,czekam cale zycie na Ciebie
Karyna
Nie każdy nadaje się na kierowcę. Ja mam wszystkie kategorie prawa jazdy i uważam że niezależnie czym kieruję trzeba mieć oczy dookoła głowy. Nigdy nie wiadomo na kogo trafisz na drodze. Myśl a dłużej pożyjesz.
A ja powiem tak ::: porąbani motocykliści ::: szanuje tych co myślą::::a co do kierowców czterech kółek to ....nie każdy powinie mieć prawko ....bo babcia i dziadek mieli ... pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!