metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Wojciech ~Wojciech (Gość)27.05.2019 12:49

Ja się zapytowywuję, czy motocyklistów obowiązuje inne Prawo o Ruchu Drogowym ? Nie zwracają uwagi na : teren zabudowany, zakaz wyprzedzania, linie ciągłe nie wyprzedzanie z prawej strony, ograniczenia prędkości . Wypromowaliśmy taką filozofię,że wszyscy użytkownicy w ruchu drogowym mają być skupieni i rozglądać się i nasłuchiwać w poszukiwaniu motocyklistów, żeby broń boże nie stworzyć zagrożenia dla nich. Polecam to służbom nadzorującym bezpieczeństwo w Ruchu Drogowym..

160

ja ~ja (Gość)27.05.2019 12:55

warto to przypomnieć zasadę 3 sekund... kto jej nie zna (jak Ci motocykliści) albo nie stosuje ten płaci innym za naprawę...

50

gość ~gość (Gość)27.05.2019 12:56

Wojtek pokazała ci ile jej wchodzi.pewnie tyje sami co tej z z hali

21

gość ~gość (Gość)27.05.2019 14:02

Tumik po to głośny żebyś jadąc autem,z zasunietymi szybami mógł go usłyszeć już z daleka,bo 90%wypadkow z udziałem motocykli to wina Niestety osobówek,ciężarówek.

312

gość ~gość (Gość)27.05.2019 15:53

Po godzinie 15 kolejny wypadek na DK12, na moście w Przyglowie zderzyły się trzy samochody osobowe. Tworzą się bardzo duże utrudnienia w ruchu.

40

gość ~gość (Gość)27.05.2019 16:04

Na Facebooku strona osp krsg Przygłów , 27.05.2019 kolejny wypadek po godz 15 z udziałem 3 samochodów osobowych, jedna osoba ranna.

20

gość ~gość (Gość)27.05.2019 11:09

Motocyklisci jak nadejdzie wiosna dostaja malpiego rozumu.To taki odpowiednik kierowcy bmw na dwoch kolach.Kazda ulica to dla nich tor wyscigowy.Ciagle popisowki,zrywy,wyprzedzanie,jazda na jednym kole.I obowiazkowo taki tlumik,zeby go z kilometra bylo slychac.A pozniej wiezdzaja do lasow,parkow zeby "ciszy doswiadczyc".Najbardziej wkurzajaca osoba na drodze.

152

gość ~gość (Gość)27.05.2019 17:33

Mam dwie kategorie A i B ale trzeba mieć trochę rozumu i ludzie jedni drugim zajezadzacie drogę mało tego jesteście tak złośliwi że prędkość auta oceniacie po marce no cóż czasami można się przeliczyć. I jeszcze jedno nie zawsze jest to wina motocyklisty... Najczęściej niestety kierowcy auta złośliwego, wredne patrzącego ma dwa kółka. Także noga z gazu moi drodzy i wszystkim będzie lepiej.

42

gość ~gość (Gość)27.05.2019 20:04

Też mam samochód i motocykl jak większość ale szczerze powiem jadąc motocyklem dwa razy więcej uważam bo co niektórzy samochodami myślą że co tam motocykl wychamuje mnie nic się nie stanie,a tu zgnite auto i słoma w butach ....często wymuszają autem pierwszeństwo,każdy motocyklista podziękuję jeśli mu ustapisz trochę żeby mógł przejechać...jazda i kultura autem a motocyklem różni się bardzo więc szanujmy się na drodze i lepiej dwa razy spojrzeć w lusterko zanim skręcisz.... pozdrawiam

20

Romeo ~Romeo (Gość)28.05.2019 08:29

Najwięcej do powiedzenia to tu mają mistrzowie kierownicy co jeżdżą najdalej do Piotrkowa do pracy lub tylko po mieście... specjaliści od wypadków i znawcy ruchu. Nikogo tam nie było z Was to po co te herezje wypisywać ? Wiecie jak było ? Gó... wiecie jak i ja bo mnie tam nie było, nie wiadomo czy gość zawalił w hamulce czy po prostu nie trzymali odpowiedniej odległości. Sam jeżdżę i autem i motocyklem i to tym złym BMW i jestem mieszany z tymi pseudo kierowcami co myśli kupi BMW to bedzie gość.... i wierzcie mi jeżdżą tymi autami jak i motorami ludzie potrafiący jeździć i mający rozum w głowie. Aczkolwiek sam jak jeżdżę to widzę pseudo kierwców aut i motocyklistów, którzy trzymają mi się na zderzaku i jakakolwiek moja reakcja hamulce skończyła by się wypadkiem. Co do mojej wypowiedzi nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka bo to bez sensu to jak powiedzieć widziałem 2 głupich i skoro oni są głupi to wszyscy ludzie są głupi....

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat