metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)01.04.2020 08:31

Co to da zobaczcie co się dzieje w biedronce na Piotrkowskiej w Sulejowie wielkie otwarcie ktoś pilnował ile osób jest na sklepie są niby zakazy i wszystko ale gdzie kasa jest ważniejsza sami robimy wyrok na siebie a później są płacze ale to już za późno!!!!!! Ciemnogród w du.... Je......!!!!!

100

aulelia ~aulelia (Gość)31.03.2020 19:03

Własnie ktos powinien sie zainteresowac tymi co chwilówki zbieraja bo ja np. nie pracuje bo gastronomia nie czynna a oni na chama chodzą sterczą pod furtkami wołają żebym była jasnowidzem to bym nie brała ale ich to guzik obchodzi jak pracowałam to spłacałam i problemu nie było a teraz chociaż 2 zaległości powinni jakoś odłożyć w innym terminie

83

ja ~ja (Gość)31.03.2020 19:08

Zakazy zostały wprowadzone nielegalnie. Kto zapłacił mandat ten może żądać zwrotu kasy i wszystkich kosztów! Dotyczy to także zakazu udziału w nabożeństwach. Art. 53 ust. 5 Konstytucji.

225

EPIkurejczyk EPIkurejczykranga31.03.2020 22:31

trzymajcie się tam w tej ROZPRZY I SULEJOWIE
pozdro bracia!

90

gość ~gość (Gość)31.03.2020 10:56

Gdzie pracowały te osoby

171

gość ~gość (Gość)31.03.2020 21:59

Do ja jakiś Ty mądry chcesz mieć tak jak Włosi i Hiszpanie?Ciesz się że wprowadzili to co wprowadzili bo dzisiaj było by w Polsce źle.Kto wie czy byś żył.

70

gość ~gość (Gość)31.03.2020 20:42

A w Lidlu pełny market...

60

gość ~gość (Gość)31.03.2020 15:24

Siedzieć w domach barany patentowane bo w końcu doczekacie się wojska na ulicach jak nie rozumiecie co nam grozi

255

lal ~lal (Gość)31.03.2020 18:05

W gminie Sulejów dwie osoby przynajmniej tak pisze burmistrz Sulejowa

60

gość ~gość (Gość)31.03.2020 15:33

CZARNOGÓRA
Znalezione w sieci wolne media net, to mi sie podoba:Władze Czarnogóry podjęły niezwykle radykalne działania na rzecz walki z epidemią koronawirusa SARS-CoV-2. Rząd? publikuje listę osób, które zostały poddane kwarantannie. Na liście znajdują się nazwiska i adresy tych, którzy powinni pozostawać w domach oraz informacja o terminie zakończenia kwarantanny. Lista pogrupowana jest ze względu na miejsce zamieszkania, zatem każdy może sprawdzić, czy jego sąsiad nie łamie zasad kwarantanny.[KW]

181

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat