Ja mam dom i ogrzewam ekogroszkiem płaciłem 900 zł za tonę a w tym roku 2700 zł tak wiem dali 3000 zł to i tak jakieś 200% wzrosło. Tanio to już było zobaczycie od stycznia
Pozdrawiam zwolenników socjalistów. Nic się nie zmieni jak nie zmieni się systemu.
Pogonić tych prawicowców od władzy. Niech siedzą w tych kościołach i modlą się cały dzień.
Ciemne masy wyborcze i tak się nie połapią, kto ich doi i w wała robi. Uwierzą, że to wina Putina, bo tak im w telewizorku powiedzą. A w najbliższych wyborach polecą do urn zagłosować na tych samych. Związku między swoimi wyborami, a jakością życia nie widzą. Łykają wyborcze obietnice jak pelikan ryby, ale tych obietnic nie potrafią sami przeanalizować i poddać krytycznemu myśleniu. Nie wiedzą, skąd się pieniądze biorą w budżecie, ani skąd się bierze inflacja.
To teraz płakać i płacić spijając to piwo, którego się pomogło nawarzyć!
Jeszcze nikt nigdy nie uniknął konsekwencji swoich wyborów!
A ceny wszelkich nośników energii szybko będą rosnąć dalej, bo taki jest plan globalistów, który jest już wdrażany. Nie ma to oczywiście żadnego związku z kosztami wydobycia, po prostu finalna cena będzie efektem nałożonych podatków i giełdowych spekulacji. A w planach mają też "lokdałny"... klimatyczne! Więc przygotujcie się, że pomimo wysokich cen prądu i ciepła, będą wyłączenia prądu obejmujące całe osiedla, dzielnice, czy miasta. Dla "ratowania planety" rzecz jasna...
I jak tam, na kogo zagłosujecie w najbliższych wyborach? ;) Co Was najbardziej rajcuje? Socjalizm, eurosocjalizm, nowy zielony komunizm? ;) Byle nie na "ruskie onuce", bo jeszcze by obniżyli podatki i przywrócili nudną normalność, prawda? :)
Przypuszczam że to nie koniec. Poczekajmy jak gaz zacznie być dostarczany przez pośrednika z Wellstret pan Rockefeller już tam liczy następny hajs, a jeszcze jak nierządnice z warsiawy zdenerwują Pana prezydenta Putina i nie popłynie rosyjska ropa to naprawdę. Dobrze że ścieżki rowerowe są I dla pieszych.
Przecież za darmo nic nie ma, ciekawe jak drugą ciepłownie zrobią i wtedy jakie będą ceny,musi się zwrócić z nawiązką.
Przecież za darmo nic nie ma, ciekawe jak drugą ciepłownie zrobią i wtedy jakie będą ceny,musi się zwrócić z nawiązką.
Polacy zachowują się jak bity pies liżący ręce swojego oprawcy. Rząd leje nas opłatami i podatkami jak pan batem chłopa pańszczyźnianego i jeszcze mówi, że dobrze macie bo inny łoiłby was jeszcze mocniej. Dopóki całego tego sejmu bez względu na opcję w najbliższych wyborach nie pogonimy na śmietnik historii nic się nie zmieni. Mówią o inflacji 18 %, a za wszystko płacimy prawie 100 % więcej. Czy jest inny taki potulny naród na świecie ?
Mam nadziej~, że te podwyżki zakończą okres nierzadow Chojniaka i jego ekipy. Zasłużył sobie z bawiązką, tą cieplowni ą na hirrendalnue drogi gaz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!