Brawo zielony ład brawo ue macie swoją ekologię a dopiero początek
A mój konkubent siedzi na wroniej i nic nie płaci a ja jestem na kuroniowce. Pozdrawiam białe autobusy jadące do Głuchowa na nocke.
Bardzo dobrze wam tak nie narzekać tylko dalej głosować na Macierewicza :)
Czy Piotrkowian naprawdę na nic nie stać...? wystarczy rozejrzeć się po ulicach jakie samochody jeżdżą
Dziękujemy prezydrncie i rado miasta. Mam nadzieję, że zostaniecie wybrani na następną kadencję i następną. Jesteście absolutnie wybytni w degradacji tego miasta!
Mam nadziej~, że te podwyżki zakończą okres nierzadow Chojniaka i jego ekipy. Zasłużył sobie z bawiązką, tą cieplowni ą na hirrendalnue drogi gaz.
Polacy zachowują się jak bity pies liżący ręce swojego oprawcy. Rząd leje nas opłatami i podatkami jak pan batem chłopa pańszczyźnianego i jeszcze mówi, że dobrze macie bo inny łoiłby was jeszcze mocniej. Dopóki całego tego sejmu bez względu na opcję w najbliższych wyborach nie pogonimy na śmietnik historii nic się nie zmieni. Mówią o inflacji 18 %, a za wszystko płacimy prawie 100 % więcej. Czy jest inny taki potulny naród na świecie ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!