Obejrzałem wtorkową debatę i uważam, że Duda wypadł tragicznie. Pokazał jasno, że jest socjalistą i naskładał obietnic opartych na pobożnych życzeniach. Sprawiał wrażenie kogoś, kto ma wyćwiczone pod publiczkę uśmiechy, gestykulację. Nie sprawiał wrażenia ani szczerego, ani autentycznego. Karierowicz i marionetka. Według mnie trójka najgorszych kandydatów to kolejno (od najgorszego): Komorowski, Jarubas i Duda. To, że dwóch z nich przedstawia się jako faworytów dowodzi jedynie głupoty narodu polskiego.
Oj Tomaszów Prezydent z PiS były poseł wszyscy radni co do jednego też z PiS oraz moherowe towarzystwo oj muszę to zobaczyć i się pośmiać.
Ja głosuję na dudę bo to przyszły zięć p.senatora Pawła Kozioła !!!. Klaudia Kozioł ładnie by wyglądała jako przyszła pierwsza dama RP !!!. A Klaudia Kozioł co niedawno studentko a teraz prawie pani prezydentowa !!!.
Na kogo Komorowski sceduje głosy w II turze? Na Dudę, czy Kukiza?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!