Na kogo Komorowski sceduje głosy w II turze? Na Dudę, czy Kukiza?
Ja głosuję na dudę bo to przyszły zięć p.senatora Pawła Kozioła !!!. Klaudia Kozioł ładnie by wyglądała jako przyszła pierwsza dama RP !!!. A Klaudia Kozioł co niedawno studentko a teraz prawie pani prezydentowa !!!.
Oj Tomaszów Prezydent z PiS były poseł wszyscy radni co do jednego też z PiS oraz moherowe towarzystwo oj muszę to zobaczyć i się pośmiać.
Obejrzałem wtorkową debatę i uważam, że Duda wypadł tragicznie. Pokazał jasno, że jest socjalistą i naskładał obietnic opartych na pobożnych życzeniach. Sprawiał wrażenie kogoś, kto ma wyćwiczone pod publiczkę uśmiechy, gestykulację. Nie sprawiał wrażenia ani szczerego, ani autentycznego. Karierowicz i marionetka. Według mnie trójka najgorszych kandydatów to kolejno (od najgorszego): Komorowski, Jarubas i Duda. To, że dwóch z nich przedstawia się jako faworytów dowodzi jedynie głupoty narodu polskiego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!