Na całym świecie podobni kolesie, którym udaje się obnażyć słabości systemów operacyjnych wielkich korporacji i wykazać, że dane osobowe obywateli, gromadzone na serwerach tychże firm nie są zabezpieczone, dostają intratne posady. Tylko w Polsce najpierw dostają wyrok, a potem gnoją ich ludzie, którzy nie mają zapewne pojęcia o symbiozie informatyków zabezpieczających systemy i je łamiących. Zresztą facet poniósł karę i ujawnił swoją przeszłość.
Ps. Postudiuj trochę raporty dotyczące Katastrofy nad Smoleńskiem. Zrób prasówkę i znajdź mi jedną OFICJALNĄ wypowiedź podważającą tezy zawarte w tekście przedstawionym przez Macierewicza. Nie twierdzę, że to był zamach. Nie twierdzę, że to wina rządu. Nie twierdzę, że to wina Rosjan. Podobnie też - nie twierdzę, że Rosjanie nie mieli z tym nic wspólnego. Nie twierdzę, że rząd jest niewinny. Nie twierdzę, że to nie był zamach. Bo nie mam dowodów. Wskaż mi je, przekonaj. Rzucaniem tekstami typu "teoria spiskowa" nie przekonasz nikogo.
Informacja podana w tekście o popieraniu przez PiS Gazety Polskiej nie jest prawdziwa. Na linii Gazeta PiS był konflikt dotyczący podejścia do śledztwa w sprawie Katastrofy. Dziennikarze podkreślali, że ich dociekania nie znalazły podczas kampanii prezydenckiej zrozumienia wśród polityków tej partii.
Gazety Wyborcza to czasopismo wspierane przez Platformę Obywatelską, a TVN24 to telewizja Tusk Vision Network.
sieje nienawiść !!!!!!!
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi w tym temacie. Z Twojego postu wynika bowiem, że rząd (bo chyba o tym myślisz pisząc o OFICJALNEJ wypowiedzi) powinien wdać się w poważną dyskusję na niepoważne tematy rzucane z rękawa Macierewicza mając za nic opinie ekspertów Państwowej Komisji Badania Wypadków Lotniczych (czyli oficjalny organ rządu) i zbierane przez nich dowody.
Trudno, przeboleję, że nie rozumiesz. Rząd powinien przedstawić wreszcie oficjalne wyniki swojego raportu. Nie czyni tego jednak, tłumacząc się problemami z tłumaczeniem. Przecież to nie jest poważne. Nie czujesz, że robią Cię w balona? Raportu Macierewicza niestety nie czytałeś - opiera on się o ustalenia MAK, ekspertów polskich oraz amerykańskich.
Pozdro.
Ps. W jednym z poprzednich postów miało być - "równie dobrze można napisać Gazeta Wyborcza to czasopismo wspierane przez Platformę..." itd.
ta - jeszcze ciska złem, pcha jadem, rzuca jątrzeniem
od używania słów wytrychów nikt nie staje się mądrzejszy...
Niezależnie od tego, która strona sceny politycznej, jestem za piętnowaniem KOŁTUŃSTWA, GŁUPOTY, OBŁUDY, CIEMNOTY I CHAMSTWA. Jak się ktoś pcha na stołek prezydencki, to niech się potem nie skarży, że wyborcy dopatrzyli się u niego którejś z tych cech. Prezydent zasługuje na szacunek, gdy na ten szacunek pracuje; szacunek nie należy mu się wyłącznie z samego tytułu pełnienia funkcji prezydenta. Tyle w temacie. A Komorowski jest wybitnym specem od "błyszczenia" gafami i głupią gadką. Bardzo nie odstaje od poprzednich prezydentów :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!