z tym się zgadzam
a reszta to polityczny bełkot wymyślony i powielany przez peło, który to bełkot lansuje się na modny i jedynie słuszny bełkot ten służy do ściemniania okłamywania "biednego" ludu, który jest tak otumaniony, że wydaje mu się że to co powiedzą tvn, polsat lub napisze gazeta cadyka jest jedyną i nie podważalna prawdą - a jest to g. prawda
Czy aby tylko.
Wróżba taka
Wróżka Bronka rokosz wielki przewiduje
że tej jesieni lud prosty się zbuntuje.
Zemści się za lat poniżanie, okrutnie
i przegoni wreszcie wszystkie trutnie.
Chłop robotnik pójdą ramie w ramię
by wspólnie obalić powstałą tyranię.
Niczym Kościuszki kosynierzy ze sztandarem dumnie
Żywią i Bronią przypomną wam to panowie chmurnie.
Rozsądny człowiek wysłucha obu stron i zrozumie.
Nierozsądny będzie wierzył tyko jednym nie dopuszczając świadomości , że może być manipulowany i napuszczany...
Co dla ciebie jest BEŁKOTEM dla innych jest prawdą. Bo to widzą i nie kłamią odnosząc się do rzeczywistości a kto tu Wydaje Bełkot to niech ocenią czytelnicy!!!!
Oskarżanie każdego o popieranie PO jest żałosne i nie ma co z takimi przypadkami dyskutować.
Tylko z PZPR Polska wolna hahahahaha a po upadku sraczka z żalu!!!!!
Waldziu co Tobie czyżby moszczenicki smród z nowej oczyszczalni czy zaszkodził.
Może wody głębinowej napiłeś się tej co koło Dyzia jak źródełko bije.
Szkoda że widzi pani tylko co dzieje się w kraju,a nie widzi pani co się dzieje w piotrkowie, jak dresiarz w MZGK niszczy ludzi,ile ma obecnie spraw w sądzie i prokuraturze oraz co wyrabia z radnym KOZŁOWSKIM.-co na to pani koledzy MASIAREK I GAIK,przecież to spółka miejska.
bardzo ci współczuję, że jeszcze nie znalazłeś prawdy. Prof Leszek Kołakowski też długo nie wierzył ale się nawrócił.
W mojej gminie plakaty PiS-u były masowo zrywane podczas gdy najwięcej wisiało Marków Mazurów PSL i SLD
Jestem stary, wierzę w Boga, nie popieram ideologi i progr amów polityczno-gospodarczo-społecznych reprezentowanych przez SLD, PO, PSL, PiS oraz ich polityków, szanuję poglądy innych, kocham ludzi bo tak naucza Jezus Chrystus, pragnę dobra, siły i szacunku dla mojej Ojczyzny, którą jest Polska, chciałbym, aby rodacy byli względem siebie szczerzy i dążyli do prawdy. Czy już mnie co niektórzy komentatorzy nienawidzą i życzą mi z nienawiści śmierci? Bo do tego sprowadzono dyskurs polityczny w mojej Polsce, doprowadzono do zawiści i nie do siły argumentów, lecz argumentu siły. Obowiązuje zasada, kto nie ze mną ten jest do zdeptania, do zniszczenia tylko dlatego, że mam inne poglądy i inne zdanie. W właśnie ten styl uprawiania polityki reprezentują obecne siły z SLD, PO, PSL oraz PiS. Obserwuję różne media i jedynymi, które dążą do prawdy i do jej obiektywizowania to są Radio Maryja, Nasz Dziennik, Telewizja Trwam, Najwyższy Czas, Rzeczpospolita, Uważam Rze, Nasz Polska, Myśl Polska, Niedziela, Gość Niedzielny, fronda.pl, legitymizm.org, konserwatyzm.pl i to chyba wszystko. Pozdrawiam wszystkich, tych chorych z nienawiści do drugiego człowieka, do rodaka, być może sąsiada albo wręcz kogoś z rodziny również - niech Bóg ma Was w swej opiece, a Duch Święty oświeca i Chrystus czuwa nad Wami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!