metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga20.07.2011 12:30

"WALDEK" napisał(a):
Piotrków TO ZAKŁAMANY ŻYJĄCY W HIPOKRYZJI KATOLICKI ZAŚCIANEK

z tym się zgadzam
a reszta to polityczny bełkot wymyślony i powielany przez peło, który to bełkot lansuje się na modny i jedynie słuszny bełkot ten służy do ściemniania okłamywania "biednego" ludu, który jest tak otumaniony, że wydaje mu się że to co powiedzą tvn, polsat lub napisze gazeta cadyka jest jedyną i nie podważalna prawdą - a jest to g. prawda

00

sklave ~sklave (Gość)20.07.2011 12:49

Cytuję:
W Polsce ograniczona jest wolność słowa

Czy aby tylko.
Wróżba taka
Wróżka Bronka rokosz wielki przewiduje
że tej jesieni lud prosty się zbuntuje.
Zemści się za lat poniżanie, okrutnie
i przegoni wreszcie wszystkie trutnie.
Chłop robotnik pójdą ramie w ramię
by wspólnie obalić powstałą tyranię.
Niczym Kościuszki kosynierzy ze sztandarem dumnie
Żywią i Bronią przypomną wam to panowie chmurnie.

00

P51 ~P51 (Gość)20.07.2011 12:55

"Piotr.Covianin" napisał(a):
to co powiedzą tvn, polsat lub napisze gazeta cadyka jest jedyną i nie podważalna prawdą - a jest to g. prawda

Rozsądny człowiek wysłucha obu stron i zrozumie.
Nierozsądny będzie wierzył tyko jednym nie dopuszczając świadomości , że może być manipulowany i napuszczany...

00

WALDEK ~WALDEK (Gość)20.07.2011 13:00

Co dla ciebie jest BEŁKOTEM dla innych jest prawdą. Bo to widzą i nie kłamią odnosząc się do rzeczywistości a kto tu Wydaje Bełkot to niech ocenią czytelnicy!!!!
Oskarżanie każdego o popieranie PO jest żałosne i nie ma co z takimi przypadkami dyskutować.

00

WALDEK ~WALDEK (Gość)20.07.2011 13:03

Tylko z PZPR Polska wolna hahahahaha a po upadku sraczka z żalu!!!!!

00

sklave ~sklave (Gość)20.07.2011 14:19

"WALDEK" napisał(a):
Tylko z PZPR Polska wolna

Waldziu co Tobie czyżby moszczenicki smród z nowej oczyszczalni czy zaszkodził.
Może wody głębinowej napiłeś się tej co koło Dyzia jak źródełko bije.

00

mzgk ~mzgk (Gość)20.07.2011 14:51

Szkoda że widzi pani tylko co dzieje się w kraju,a nie widzi pani co się dzieje w piotrkowie, jak dresiarz w MZGK niszczy ludzi,ile ma obecnie spraw w sądzie i prokuraturze oraz co wyrabia z radnym KOZŁOWSKIM.-co na to pani koledzy MASIAREK I GAIK,przecież to spółka miejska.

00

okoń ~okoń (Gość)20.07.2011 22:12

"the_atheist" napisał(a):
nie wierzę w boga

bardzo ci współczuję, że jeszcze nie znalazłeś prawdy. Prof Leszek Kołakowski też długo nie wierzył ale się nawrócił.

00

okoń ~okoń (Gość)20.07.2011 22:19

W mojej gminie plakaty PiS-u były masowo zrywane podczas gdy najwięcej wisiało Marków Mazurów PSL i SLD

00

starszy ~starszy (Gość)20.07.2011 23:04

Jestem stary, wierzę w Boga, nie popieram ideologi i progr amów polityczno-gospodarczo-społecznych reprezentowanych przez SLD, PO, PSL, PiS oraz ich polityków, szanuję poglądy innych, kocham ludzi bo tak naucza Jezus Chrystus, pragnę dobra, siły i szacunku dla mojej Ojczyzny, którą jest Polska, chciałbym, aby rodacy byli względem siebie szczerzy i dążyli do prawdy. Czy już mnie co niektórzy komentatorzy nienawidzą i życzą mi z nienawiści śmierci? Bo do tego sprowadzono dyskurs polityczny w mojej Polsce, doprowadzono do zawiści i nie do siły argumentów, lecz argumentu siły. Obowiązuje zasada, kto nie ze mną ten jest do zdeptania, do zniszczenia tylko dlatego, że mam inne poglądy i inne zdanie. W właśnie ten styl uprawiania polityki reprezentują obecne siły z SLD, PO, PSL oraz PiS. Obserwuję różne media i jedynymi, które dążą do prawdy i do jej obiektywizowania to są Radio Maryja, Nasz Dziennik, Telewizja Trwam, Najwyższy Czas, Rzeczpospolita, Uważam Rze, Nasz Polska, Myśl Polska, Niedziela, Gość Niedzielny, fronda.pl, legitymizm.org, konserwatyzm.pl i to chyba wszystko. Pozdrawiam wszystkich, tych chorych z nienawiści do drugiego człowieka, do rodaka, być może sąsiada albo wręcz kogoś z rodziny również - niech Bóg ma Was w swej opiece, a Duch Święty oświeca i Chrystus czuwa nad Wami.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat