ciesze się że tak dobrze bawicie się rozkładając składnie,formę i treść artykułu na czynniki pierwsze... szkoda że nikt nie zwrócił uwagi na rzeczywisty problem osób które posiadają tam garaże... powiem tak: odśnieżą - 2 dni spokoju apotem tydzień trzymania samochodu pod blokiem bo woda robi swoje... ciekawe skąd ta woda i dlaczego nie zamarza przy 16 stopniowym mrozie? a może to woda z domieszką czegoś specjalnego wypuszczana z PIOMY? dlaczego nie poszukano źródła powstania tej wody dokładniej? kto chociaż raz miał możliwość przejechać ul. Górniczą bądź ul. Dmowskiego w tym rejonie wie jak wygląda sytuacja... jak przyjdzie odwilż miasto będzie musiało zapłacić gigantyczne odszkodowania za zalane garaże i samochody w nich zaparkowane... proszę nie śmiać się z problemu jaki tam występuje...
Ludzie ja mam tam garaż i od momentu jak spadł śnieg nie wyjechałem z garażu bo boję się o zawieszenie samochodu bo mam nisko zawieszony i jak stanę na misce olejowej kto mi zwróci za naprawę za szkody.
Wszystko by było ok gdyby były zrobione z kanały burzowe a drogi nie niszczyły TIR-y dojeżdżające do szwalni blisko garaży i kto tu jest winien. Jak zawsze nie ma winnych a za wszystko ma płacić szary Kowalski.
Tylko wtedy, jeśli dana osoba założy sobie oficjalne konto pod własnym imieniem i nazwiskiem. Ot taki kaprys i wyraz własnej nieprzymuszonej woli. W każdym innym wypadku narusza się jej prywatność i swobodę. A już na pewno wywlekanie danych osobowych (niezależnie czy są one prawdziwe, czy też nie) jest czynem amoralnym i karygodnym! Śmiem twierdzić, że pod tymi trzema literkami kryje się łobuz Majewski - pozbawiony kręgosłupa moralnego studencina.Strach bierze, kto i co wyrośnie z takiego człowieka?!
Poznajmy pana Piotra W. Okazuje się, że my zwykli amatorzy mierzyliśmy się z prawdziwym zawodowcem, dla którego ePiotrkow był odskocznią i dobrą zabawą z innych. Prawdziwy dziennikarz tak chyba nie powinien robić. To moje zdanie panie P...awle.
http://larecki.blog.onet.pl/
i nic sie nie zmieni. po odwilzy miasto znowu wyglada jak po bombardowaniu, ulica dwmowskiego na odcinku od górniczej do obwodnicy to czarna rozpacz nie od wielu miesiecy i wszyscy maja to w du.. Znowu wybraliscie poboznego to remontów mozecie wypatrywac najwczesniej przed nastepnymi wyborami.
Znaczy-zaorać!!?
W/g niektórych może najlepiej całe miasto?!
Idzie Nowy Rok-będzie lepiej.
Odcinek przed i za wiaduktem kolejowym al.Piłsudskiego wygląda obecnie jak po nalocie dywanowym.
Szkoda słów.
Dziennikarz w świetle prawa prasowego nie jest osobą publiczną, ani osobą pełniącą funkcje publiczne, tak jak np. polityk, samorządowiec, pracownik administracji publicznej. Niektórzy z dziennikarzy są ludźmi powszechnie znanymi, rozpoznawalnymi jak np. aktorzy, piosenkarze czy sprzedawczyni ze sklepu, którą kojarzy setki klientów etc.;)
http://wojciechsadurski.salon24.pl/26176,ad-rem
A przed wyborami na wiadukcie wisiały plakaty "Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków". Ale skoro kierowcy nie chcieli mieć lepszych dróg, to teraz morda w kubeł.
http://piotrkow.pl/portal.php?aid=news&news=11830313514683a0373724f
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!