metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)18.03.2011 14:00

A Pan Miazek ma chyba takie pretensje bo S-12 ma przebiegać obok jego domu. Ja myślę że to dobry pomysł!!!

02

Piotrkowianin Piotrkowianinranga19.03.2011 11:03

"mieszkaniec" napisał(a):
A Pan Miazek ma chyba takie pretensje bo S-12 ma przebiegać obok jego domu. Ja myślę że to dobry pomysł!!!

To jesteś osamotniony w tym myśleniu.

20

Aman Amanranga21.03.2011 17:55

"ppp" napisał(a):
Ja mieszkam niedaleko lotniska. Nie chce zeby powstala ta droga koło mnie. Hałas cały dzień. Przez okno będzie widac droge. Nie chce czegos takiego.

A szum przelatujących samolotów Ci nie przeszkadzają?

02

kacha ~kacha (Gość)24.03.2011 13:53

ale tu sa domy jednorodzinne . a na takiej zalesickiej ile ludzi mieszka . i ma uprawy ludzie z tego zyja . a jak bedzie taka trasa to co oni beda robic .zdechna i tyle....

20

Piotrkowianin Piotrkowianinranga08.04.2011 12:45

"trasowiec" napisał(a):
Moderator: Więcej o raporcie już jutro na portalu ePiotrkow.pl

A co to za tajemnica? Na stronie UM od 5.04.2011 wisi informacja o tym raporcie, nawet z mapką: http://piotrkow.pl/content/galeria/394/3037/s12-nowe.JPG

20

trasowiec ~trasowiec (Gość)08.04.2011 12:04

Już są Orientacyjne plany wariantowych przebiegów korytarzy dróg po uwzględnieniu możliwych do spełnienia wniosków, które wpłynęły podczas konsultacji.

Moderator: Więcej o raporcie już jutro na portalu ePiotrkow.pl

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat