Jak czytam te wszystkie wpisy to mnie krew zalewa. Czemu wszyscy nie weźmiecie sie do pracy zamiast ciągle narzekać i krytykować. Polak to jednak zrzęda. źdźbło zobaczy w oku sąsiada a w swoim belki nie zobaczy.
Aleście sobie wybrali burmistrza???!!!!!
Miałem przyjemność jechać w zeszłym tyg. ulicą Taraszczyńską i .....doznałem szoku!!!!!! najgorsza ulica w Piotrkowie to w porównaniu z nią autostrada!!!!! Dziwię się,że policja jej jeszcze nie zamknęła ze względu na bezpieczeństwo kierowców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proste wyjaśnienie dla inteligentnych.
http://www.sulejow.pl/dlaczego-nie-chca-zrobic-swojej-drogi/
Ciekawe, nie?
Administrator strony Sulejów TV informuje iż w swoim opisie ze spotkania w budynku straży organizowanego przez grupę inicjatywną "Obwodnica dla Sulejowa" zawarł nieprawdziwe informacje sugerujące nawoływania do blokady drogi DK12 przez członków tej inicjatywy. Słowa takie padły z ust zaproszonych gości jednak nieprawdziwie zostały przypisane ludziom z grupy inicjatywnej "Obwodnica dla Sulejowa"
Za nieprawdziwe sformułowania godzące w dobre imię osób z grupy inicjatywnej "Obwodnica dla Sulejowa" publicznie przepraszam.[cytat]
https://www.facebook.com/sulejowtv/?fref=ts
Z tego co słyszałem do ul.Taraszczyńskiej pan burmistrz obiecał pow. 80% dofinansowania a nie było go stać na 50% dofinansowania do drogi Przygłów-Koło?
Ci co tak gniotą temat drogi gminnej łęczno - Kłudzice czemu nie gniotą tematu dokończenia drogi powiatowej Łęczno- Sulejów przecież to ten sam szlak komunikacyjny do stolicy gminy ? Bądźcie konsekwentni w swych działaniach. Gnieciecie gminę to i gniećcie powiat. A tak nawiasem co kto ma za interes, aby na drodze Kłudzice-Łęczno- Sulejów zwiększać ruch pojazdów kołowych ?
Czy nie czas, aby burmistrz w końcu zajął się z prawnikami wpisami podającymi nieprawdę pod jego adresem ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!