metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wania ~wania (Gość)11.08.2014 20:02

"Mania" napisał(a):
~Mania (Gość)6 godzin temu, 13:25Mówcie co chcecie ale Tusk jest najlepiej ubranym politykiem w Polsce. Możecie go nie lubić ale to fakt.

Pięknemu we wszystkim pięknie :)
http://fakty.interia.pl/galerie/kraj/tusk-w-bazie-pobytowej-reprezentacji-portugalii-zdjecie,iId,1043029,iSort,5,iTime,1,iAId,73652

01

V8 ~V8 (Gość)12.08.2014 00:17

Cytuję:
Niestety, nie wszystkim da się wytłumaczyć, że tak się ubierać nie powinno, że to jeden z częściej spotykanych błędów w ubieraniu.

Ja żyję swoim życiem i mam w d...ie co myślą inni o moim ubiorze itp a patrząc na ciuchy niektórych stylistów to wyglądają jak nadworni pajace...

"Al-Bundy" napisał(a):
Tak, tak, styliści naszym wzorem do naśladowania. O, tutaj jest jeden:
wiesniakjacykow.jpg

No właśnie. Strzał w dziesiątkę :-)

40

Ela ~Ela (Gość)12.08.2014 09:42

"tutaj" napisał(a):
tutaj14 godzin temu, 19:54Dress code obowiązuje w miejscu pracy. Tam powinna być klimatyzacja. Człowiek w garniturze się nie poci, a firma ma prawo żądać odpowiedniego wyglądu - jeżeli jest to, na przykład, bank.
Jeżeli nie odpowiada nam dress code w miejscu pracy, zmieniamy pracę.
Na ulicy mamy wyglądać schludnie, ubrani adekwatnie do pogody. Jeżeli lubimy skarpety do sandałów, to nosimy skarpety do sandałów i nikomu nic do tego. Ale do pracy nie przychodzimy w sa... ndałach, niezależnie: w skarpetach czy bez.
Chyba, że pracujemy w smażalni ryb, ale nie o takiej pracy jest mowa...
Powiedziałem. Ukryj

ale jednak skarpety do sandałek wyglądają fatalnie, natomiast mój kolega nosi skarpety do sandałek , śmiejemy się z niego ale nie tak aby obraził się , na co on odpowiedział....mam to w d... ,nosze bo jak nie mam skarpet to obcierają mnie sandałki...i tu ma racje niech sobie nosi/.

50

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)12.08.2014 09:50

Jeżeli mówimy o dress code to powiedzmy głośno o kobietach.
Do sandałek nie nosi się rajstop!!!!!!!A do półbutów zawsze zakładamy rajstopy ...o.k. na ulicy jeszcze znieść to można natomiast na weselach eleganckie wyfiokowane paniusie paradują w sandałkach na obcasie i w rajstopach - często z dziurą na palcu. Można kupić w sklepie rajstopy bez palców specjalnie do sandałek . Ale najbardziej co razi to długie , brudne paznokcie u nóg ,często strupiaste pięty co powoduje że wykrzywiam się na ten widok a niestety rzuca się to w oczy. Piękna pani może nie chodzi do kosmetyczki ale od czego jest pumeks. A i o mężczyznach brudasach nie wspomnę maja paznokcie u nóg jakby je obgryzali. FE....

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat