Baranki u siebie cwaniaki w grupie, w pojedynkę na neutralnym gruncie obsrańce, każdy to wie i każdy ma z nich ubaw.
Wykluczali najlepszego zawodnika na murawie i 3pkt zapewnione jest powód do świętowania😐 ,Sulejów jedyny zespól który nie szanuje przeciwnika a przede wszystkim jego zdrowia
Trener zawsze mówił, ze jak będziesz tak kiwal w okręgówce to Ci nogi rozwalom. Miał rację !
Zawodnicy skalnika to jedno ale kibice to jakaś porażka cieawe czy ten co krzyczal wstawaj,, h.. przecież masz dwie nogi.. wie co mu się stało Jeżeli to przeczytasz to wiedz ze jestes ZEREM !!!!!!!!
I te słowa sulejowian że "Łukasz" nie gra ostro. Za to zdarzenie powinno być wykluczenie do końca sezonu co najmniej. Zupełnie spóźniona interwencja, bez pohamowań i zdrowego rozsądku, Życzę powrotu do zdrowia.
Pomysl przez chwilę co czuje ten chłopak dopiero go oceniaj To wspaniały trener i pilkarz To byl nieszczesliwy wypadek- nikt tego nie chciał
chłopak zeby wrócił do zdrowia , a kibice i zespół skalnika to bardzo poważna patologia i to trzeba leczyć
Ja tez byłam na meczu,jestem kibicem ..Pamiętajcie tylko ,że nie każdy kibic powinien być oceniany przez to jacy są inni.I pomyślcie przez chwilę,co czuje ten chłopak zanim go zaczniecie oceniać .Z mojej strony powiem tylko tyle - To wspaniały trener i piłkarz .A to co się stało uważam za nieszczęśliwy wypadek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!