było, minęło,ludzie czy wy nie macie własnych problemów?Te wywody, komentarze niczego i tak nie zmienią.
sulejów zawsze grał ostro ,dlaczego sędziowie na to pozwalają a wiedzą o tym ,w tym meczu powinny być 3xczerwone dla skalnika i jedna dla aleksandrowa,co do zdarzenia ze złamaną nogą ,współczuję łukaszowi bo to fajny chłopak ,trzymaj sie
ludzie, skończcie już z tym tematem,niech te emocje już w końcu opadną!Żyjcie własnym życiem!
do przedmówcy-nie bierz na litość i nie pisz bzdur.A grę w piłkę to skończyć powinieneś ty!!! Przynajmniej po twoim komentarzu wiemy kto jest jego autorem wypowiedzi. Na tego kabla co to wszystko zaczął na siłę rozgłaszać i robić niepotrzebną sensację,też mamy namiary!
To mój kolega widziałem wszystko z bliska ,komentujący piszecie bzdyry bo na meczu nie byliście ja go trzymalem za rękę zanim przyjechało pogotowie modle się żeby nie został kaleką skalnik powinien zacząć gre w piłkę a skończyć kopanie innych zawodników . Wślizg to nie był to był skok na noge w stylu karate i to od tyłu że nikt by nie uciekł bo nawet by się nie spodziewał
nie macie kibicow tylko cwaniakow co nie potrafia sie zachowac w danej sytuacji
Nie wiem z czego robicie tutaj sensacje ... Byłem na meczu i to nie było specjalnie.. Spoźniony slizg i tyle..
POMYSLCIE ZANIM COS NAPISZECIE , CO MYSLI SPRAWCA TEGO NIESZCZĘSLIWEGO WYPADKU , WYPADALO BY TROCHE POKORY A NIE PISAC BZDURY O KIBICACH I INNYCH RZECZACH... ŻAŁOSNE ..
Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia i żeby operacja się udała i najpierw pomyślcie zanim cos napiszecie x2, ponieważ jak widze tutaj komentarze nie których to mi się plakac chce.. POZDRO
ludzie, odczepcie się w końcu od tego tematu, a ty gościu, który pofatygowałeś się by opowiedzieć o tym zdarzeniu łaknącemu sensacji ,,komuś" ujawnij się, chyba , że jesteś tchórzem !! Zakładam, ze jesteś tchórzem.
ktoś, kto uprawia sport musi liczyć się z kontuzjami, niestety. Takie są realia!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!