Nie da się już słuchać i czytać tego pier....o kolejnych falach.Tyle fal już było a jakoś ja i wszyscy w koło nie słyszeli o kimś kto by zachorował w najbliższym otoczeniu na ten śmieszny covidek.A w tv pokazują codziennie ileż to zgonów,ratownicy skafandry..ech szkoda pisać
W ciągu ostatniego roku powstała nowa dziedzina czyli Wróżbiarstwo medyczne.... Święta medialna trójca nadwornych magów zapowiada armagedon...
Nie straszcie, nie straszcie, ludzie wyszli z zaskoczenia sprzed roku i zaczynają myśleć. Pozdro
Aha to już scenariusz napisany??? Dzięki Bogu widzę że ludzie mają was i waszą pandemię w nosie.
Skoro jest pandemia dlaczego pogotowie nie jeździ w skafandrach. Nagle się okaże że we wrześniu znowu zaliza żeby straszyc
Capo prof. twierdzi:
...Prof. Drobnik: osoby nieszczepione nie powinny korzystać z miejsc publicznych, w których się gromadzą ludzie...
Auschwitz nie spadło z nieba.
Sutkowski ! Pokaż dokument o braku konfliktu interesów z firmami farmaceutycznymi które produkują niby szczepionki. Takiej manipulacji nikt nie kupuje. Ja też mogę powiedzieć że jesienią będzie 40 000 dziennie
Katar profesorku nazywasz pandemią?!. Ludzie widzą jak kłamiecie i manipulujecie danymi każdy zgon w szpitalu podciągany jest pod Covid bo większa kasa za takiego pacjenta. Ciekawe ile kasy przytulili ci doradcy od koncernów co tak zaciekle bredzą każdego dnia w mediach a te są tak niezależne jak koń od woza. Szpital przy Rakowskiej prowadzi segregacje sanitarną odmawia przyjęcia do szpitala osoby która się nie szczepiła preparatem to jawne łamanie prawa
...Dr Sutkowski przyznał, że symulacje, których twórcy próbują przewidzieć najbardziej prawdopodobny rozwój pandemii w Polsce, mówią o możliwości wystąpienia od kilku do kilkunastu zakażeń dziennie...
Bardzo pozytywne, wręcz hurraoptymistyczne prognozy. Ja dyrdymał, nie lekarz, wróż czy tym bardzie jasnowidz, przewiduję trochę więcej zakażeń dziennie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!