Panie kochany, budowa takiej drogi to nie pstryknięcie paluszkami i załatwienie dobrze płatnej roboty dla młodej narzeczonej. Pamięta pan o tym? Bo ja tak.
Zaproś mnie na otwarcie S12 wtedy pogadamy o głosach na ciebie. Biorąc pod uwagę wszystkie wyborcze obietnice, to jest to już conajmniej trzypoziomowa trasa. Gdyby inwestycje powstawały z przedwyborczego ględzenia to bylibyśmy już Dubajem.
Szefunciu, zejdź na ziemię. Zacznij od ulicy Żelaznej a będziesz bardziej wiarygodny.
Dziękujemy panie Darku. Przynajmniej pan nie kręci. Zapomnijcie o S12. Widać polityk myśli o swoim okręgu wyborczym. Tomaszów leży bliżej Rawy.
Przypadek podobny do dawnego ministra infrastruktury od "przesuwania" S8 do Łodzi.
Tylko PO, PIS i PSL i inni mogą uratować Polskę, dlatego ja prawdziwy patryjota głosuje właśnie na Nich. Mata mój głos..,
Mówi, że dużo się mówi, a sam nie dał żadnych konkretów. Śmiech na sali
S12 miałby iść przez środek Sulejowa i przez ten most. Wiadomo, że to nie trzyma się kupy. Taka trasa powinna omijać miasta i wsie. Przykładowo mieszkam we Włodzimierzowie i chciałbym się do stać do sklepów w Przygłowie ale na przeszkodzie stoi nowa autostrada S12, jak się dostać na jej drugo stronę. No i jeszcze ten most na Luciąży. S12 to takie fantas-magorie.
Ciekawe czy ludzie znów dadzą się nabrać tym politykom na wyborcze obietnice? Jak do tej pory to reprezentują oni tylko interesy swoich partii politycznych a nie regionu z którego zostali wybrani.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!