Nie wiedziałem ze kradną rowery za 8 stówek. Specjalnie kupiłem nieznanej marki na wyprzedazy w media expert zeby nie zwinęli.
co za typ, chyba nie wiedział, że teraz są wyprzedaże na rowery w media exp????
moze to byl robin hood? hehe neizle jaja, ja doepiro co nowy sobie kupilem w me i jakby mi ktos ukradl to nie wiem co bym mu zorbil
Wielokrotnie notowany, czyli "doświadczony", a już większej głupoty na usprawiedliwienie czynu nie mógł wymyślić ;)
To sprawka Janosika!!! On zabierał bogatym i dawał biednym. To musiał być on!!! Policja powinna szukać pana w charakterystycznym stroju z ciupagą! Powinni zostawić biedną recydywę w spokoju!!!
no własnie, co robi policja??? łapie za dopalacze albo za 0,000000001 grama trawy, ale za to roweru debi le nie umieją już znaleść. Policja - dowcip XXI wieku, nie dla ludzi , tylko by chronić bogaczy , elity i ich szemrane interesy p-rzed ludzmi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!