Prze ta wiadomo jakie osoby przyjmuje ROKA jeden bez ręki , drugi bez oka :))) Więc nie ma co maglować w kółko to samo!
zima sie skonczyla swieci slonce i co jade armi krajowej atam zamiast zamiatarki sprzatajacej piach przy krawezniku widze trzech panow w wieku emerytalnym z lopata i szczotami myslalem zepiotrkow ma na tyle pieniedzy zeby utrzymac miasto w czystosci ale samimi ludzmi to sie nie da bo ludzie to nie tyrany do pracy od tego jest cieszki sprzet kturego brakuje w miescie mam nadzieje ze prezydet i radni cos z tym zrobia bo jest porazka wstyd panie prezydecie
panie mackowiak, zadnego sprzetu na miescie nie widac prucz ludzi po 60tce ze szczotkami w recach jak panu nie wstyd dorabiac sie ludzmi niepelnosprawnymi mam nadzieje ze ludzie to czytaja dlamnie powinien pan stanac przed sadem pracy mam nadzieje ze jak pan szybko wygral te przetargi tak szybko znajdzie sie w wiezieni
A od kiedy to zamiatarka może zmiatać mokry piach?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!