Ja za Tuska za prąd w firmie płaciłam 1200zl a teraz 7 lat później 4300zl dziękuje bardzo za tych co są teraz, za Tuska żyło mi się lepiej nie dziadowalam!
CI z PIS już wypisują żale do Tuska. Od wielu lat rządzi PIS, a cały czas za porażki obwiniają Tuska, Rosję, Unię Europejską, strajkujące kobiety, nauczycieli... ale nie siebie. U większości ludzi gdy słyszą: "to wina Tuska" - wzbudza to uśmiech na twarzy i politowanie tego co tak mówi to jak mantrę.
Wzrost cen energii i gazu. A kto podpisał ustawę o CO2?
Nie przewidział, że przez to ceny wzrosną?
A teraz będzie wrzeszczał???
"Donald Tusk przyznał, że przedsiębiorcy stwierdzili, których spotkał, stwierdzili, że nie są w stanie przewidzieć przez to czy będą w stanie zaproponować klientom takie ceny, które ci będą w stanie zaakceptować." - gratulacje dla Autora. Moja polonistka jest załamana.
Prowadziłem działalność 30 lat,ale najciężej było za rządów tego pana .Mam swoje zdanie na ten temat.
Dawniej, jak pierwszy sekretarz przyjeżdżał z gospodarską wizytą na prowincję, to był witany chlebem i solą, a czy właściciele i pracownicy Nowalijki przywitali byłego pierwszego sekretarza, a może i przyszłego nawet, cebulą i czosnkiem, jako że handlują płodami natury?
Zastanawiam się kiedy ludzie otworzą oczy... Dziś rozmawiałem ze znajomym. Podnieśli mu cenę gazu 9 krotnie... Opamiętajmy się bo jak choćby sprzedawcy wrzucą to w ceny na półce to nie będzie nas stać na połowę rzeczy..
I za to tyle śniegu nazywało a tak a prop to cały sejm do wyrzucenia na bruk
Czy były powitania w stylu ogólnie przyjęte w tym środowisku Czyli wy tra la la laj Czy była to wizyta stylu tych niezapowiedzianych że dopiero dowiadujemy się o tym że ona się odbyła czy znowu ten Europejczyk i bohater stchórzył żeby się nie spotkać z nikim bez ustawki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!