Jacyś wszyscy sercowi. Serce ich boli, że kto inny Polskę doi.
Zabawne. Osiem lat temu większość postanowiła wybrać PiS po coraz szerszym otwieraniu oczu na to, co wyprawia PO (a tych afer było od chu chu i trochę...). Dziś po coraz szerszym otwieraniu oczu na działania PiS-u remedium ma stanowić wybór... PO! Ja nie wiem, ale czy ludzie są aż tak głupi? Jak można w ogóle rozważać wybór kogoś, kto już raz oszukał, i sprawił zawód? I jedni i drudzy WON! W istotnych kwestiach głosują ręka w rękę. Przypominam, że kiedy PiS wprowadzał na zlecenie globalistów kowidowy zamordyzm, to PO mu w tym wtórowała, a nawet domagała się mocniejszego dokręcenia śruby (podobnie jak reszta tzw. Bandy Czworga). W kwestii klimatyzmu obie te rzekomo różne partie mają dokładnie to samo zdanie. A z klimatyzmu wynika zielony komunizm i zamordyzm, do jakiego nawet ten czerwony nigdy się nie posunął! W Brukseli i jedni i drudzy podpisywali wszystko, co im podsunęli, i jeszcze przedstawiali to w Polsce jako sukces! W kwestii wojny za wschodnią granicą też pełna zgoda, zero rozsądku i pragmatyzmu.
Program PiS-u w skrócie: nie dopuścić PO do władzy.
Program PO w skrócie: odebrać władzę PiS-owi.
Me(n)dia wmówiły ciemnemu plebsowi, że szansę na rządzenie mają tylko te dwie partie i ciemny plebs uwierzył. Dlatego spora część chce głosować na PiS (mimo tego, że chętnie zagłosowaliby na inną opcję), aby tylko PO nie odzyskało władzy, a druga duża grupa chce głosować na PO (pomimo innych sympatii politycznych), aby tylko PiS oderwać od koryta. Czyż takie podejście nie jest chore? Plebs tańcuje jak mu me(n)dia grają, a potem dziwi się, że jest coraz gorzej i nie wie dlaczego.
O czym ja w ogóle piszę? Pamięć wyborcy sięga dwóch tygodni wstecz, a ja tu wymagam, żeby analizowali ostatnie kilka czy kilkanaście lat. Kiedy Tusk był premierem, to Morawiecki był jego doradcą, a dziś udają, że grają do różnych bramek, a plebs myśli, że to prawda.
Szkoda strzępić ryja...
Drodzy wyborcy.
Pamiętajcie głosować na swoich, a nie na jakiś maciarewiczów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!