Drodzy wyborcy.
Pamiętajcie głosować na swoich, a nie na jakiś maciarewiczów
Zabawne. Osiem lat temu większość postanowiła wybrać PiS po coraz szerszym otwieraniu oczu na to, co wyprawia PO (a tych afer było od chu chu i trochę...). Dziś po coraz szerszym otwieraniu oczu na działania PiS-u remedium ma stanowić wybór... PO! Ja nie wiem, ale czy ludzie są aż tak głupi? Jak można w ogóle rozważać wybór kogoś, kto już raz oszukał, i sprawił zawód? I jedni i drudzy WON! W istotnych kwestiach głosują ręka w rękę. Przypominam, że kiedy PiS wprowadzał na zlecenie globalistów kowidowy zamordyzm, to PO mu w tym wtórowała, a nawet domagała się mocniejszego dokręcenia śruby (podobnie jak reszta tzw. Bandy Czworga). W kwestii klimatyzmu obie te rzekomo różne partie mają dokładnie to samo zdanie. A z klimatyzmu wynika zielony komunizm i zamordyzm, do jakiego nawet ten czerwony nigdy się nie posunął! W Brukseli i jedni i drudzy podpisywali wszystko, co im podsunęli, i jeszcze przedstawiali to w Polsce jako sukces! W kwestii wojny za wschodnią granicą też pełna zgoda, zero rozsądku i pragmatyzmu.
Program PiS-u w skrócie: nie dopuścić PO do władzy.
Program PO w skrócie: odebrać władzę PiS-owi.
Me(n)dia wmówiły ciemnemu plebsowi, że szansę na rządzenie mają tylko te dwie partie i ciemny plebs uwierzył. Dlatego spora część chce głosować na PiS (mimo tego, że chętnie zagłosowaliby na inną opcję), aby tylko PO nie odzyskało władzy, a druga duża grupa chce głosować na PO (pomimo innych sympatii politycznych), aby tylko PiS oderwać od koryta. Czyż takie podejście nie jest chore? Plebs tańcuje jak mu me(n)dia grają, a potem dziwi się, że jest coraz gorzej i nie wie dlaczego.
O czym ja w ogóle piszę? Pamięć wyborcy sięga dwóch tygodni wstecz, a ja tu wymagam, żeby analizowali ostatnie kilka czy kilkanaście lat. Kiedy Tusk był premierem, to Morawiecki był jego doradcą, a dziś udają, że grają do różnych bramek, a plebs myśli, że to prawda.
Szkoda strzępić ryja...
Jacyś wszyscy sercowi. Serce ich boli, że kto inny Polskę doi.
Tusk i totalna opozycja posługują się knajackim językiem, obrażają Polaków. To nie jest droga do zwycięstwa.
Piszecie tu że Tusk zdrajca, złodziej i przeróżne inne epitety pod jego adresem A kto z was pofatygował się pójść tam i skonfrontować się z nim ? Powiedzieć w oczy co sądzi o nim? Nikt? A czemu przecież tam.nie było weryfikacji uczestników jak u Kaczyńskiego.Brak merytorycznych argumentów czy braki w iq? PiS niszczy od lat handel w Polsce bo kto inny jak nie oni wprowadził takie prawo że samorządy robią co chcą z drobnymi kukupcami A Ty Tomek Spas niedługo gdzie będziesz handlować jak całkiem bazary wypadną?. Za co będziesz jeździł na zagraniczne eskapady? Gdyby nie to że kombinujecie na Bazarach z książkami,z towarem pół roku na jedną fakturę nie stać by Cię było na nic.Jak fiskus chodzi po bazarze to macie sraczke wszyscy.Pis nienawidzi drobnych przedsiębiorców takich jak Ty. Stoici na targowiskach i tylko połączenia że drogie opłaty ze się nie zarabia A czyja to wina Tuska? To nie on rządzi osiem lat i nie on każe Ci tyle płacić opłat.
Jeszcze Polska nie zginęła,
Kiedy my żyjemy.
Co nam obca przemoc wzięła,
Szablą odbierzemy.
Marsz, marsz, Dąbrowski,
Z ziemi włoskiej do Polski.
Za twoim przewodem
Złączym się z narodem.
Pani Joanna z Krakowa nie została zaproszona na Marsz Miliona Serc.1 października ulicami Warszawy przejdzie Marsz Miliona Serc organizowany przez Koalicję Obywatelską. Jak się okazuje, na manifestację nie została zaproszona pani Joanna z Krakowa. Jej historia stała u podstaw organizacji wydarzenia. - Mam wrażenie, że w momencie, kiedy marsz został ogłoszony, to przestało chodzić o mnie czy o prawa reprodukcyjne kobiet, a najważniejsza stała się przepychanka z PiS-em - skomentowała. POlityczna hucpa Tuska.
Co dobrego Donald Tusk zrobił dla zwykłych Polaków będąc w polityce krajowej czy europejskiej?
Żadne rządy po 1989 nie zadłużyły Polaków tak jak przez 10 lat rządy PIS.
P.S. po ile dziś wizy chodzą na bazarze w Nigerii ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!