Proszę o ustalenie kto jest właścicielem obiektu. To wszystko wyjaśni.......
Rzadko się udzielam na tym portalu, ale jak to przeczytałem, to po prostu się prawie przewróciłem...Z przykrością stwierdzam, że to miasto w którym się wychowałem i dorastałem po prostu staje się karykaturą miasta...Nie myślałem, że kiedykolwiek to powiem, ale Piotrków sięga dna...ŻENADA...
To asfalt i chodnik w końcu prywatne czy miasta? Może postawcie mur oporowy.
Pytacie kto jest właścicielem nieruchomości znając życie jakiś opozycjonista, który myśli, że zaszkodzi obecnej władzy. Patrząc na obecną sytuację spokojnie mamy jeszcze dwie kadencje obecnie rządzących wygrane. Brak konkretnych kandydatów, każdy myśli że coś zdziała, a płynie na własnych błędach.
Ten sam właściciel co pięknego budynku na rogu ul.Słowackiego i Staszica / w stronę przejazdu kolejowego/,żenada
Niby dorośli ludzie rządzą tym miastem a decyzje, które zostają podjęte są na poziomie gimnazjum :/
Ja chciałbym wiedzieć jakie są przesłanki, które blokują rozebranie tego budynku i jakie są podejmowane w tej sprawie kroki. Czy jako mieszkańcy tego miasta nie powinniśmy tego się domagać? Uważam też, że ta sprawa powinna być na bieżąco i dogłębnie badana przez piotrkowskie media i przekazywana piotrkowianom.
Czytam i nie wierze!!!! w jakim ja żyję kraju???????
A podobno mieli rozebrać ten budynek i kosztami obciążyć właściciela...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!