metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
niedowJarek ~niedowJarek (Gość)30.09.2024 23:18

Kto zapłaci za koszty akcji (ileś zastępów PSP, OSP, woda, paliwo, utylizacja, sprzątanie) ? Mam nadzieję, że nie podatnicy, czyli my wszyscy. Mam też wiarę, że uczciwie prowadzone śledztwo wskaże winnego, który umyślnie bądź nieumyślnie był sprawcą tego pożaru. I ten winny zapłaci, prócz kary, również w całości koszty akcji gaszenia i sprzątania co do grosza.

40

Pogratulować ~Pogratulować (Gość)30.09.2024 13:10

Wysypisko śmieci w centrum miasta. Brawo panie włodarzu

171

go?ć_maciej ~go?ć_maciej (Gość)30.09.2024 12:48

Władze miasta instytucje odpowiedzialne za wydanie decyzji na utworzenie wysypiska w środku miasta powinny stanąć przed prokuratorem razem z właścicielem firmy HAK ? Nie ma zagrożenia skażeniem nie ma nic i jak zwykle odpowiedzialności nikt nie poniesie bo przecież nic takiego się nie stało . A gdyby wiatr był w stronę miasta ludzie by się dusili wtedy była by dopiero panika ale jak napisałem nic się nie stało na razie nic i oby nigdy bo jak zwykle my obuwaltele i mieszkańcy najbardziej na tym ucierpimy

190

Gal ~Gal (Gość)01.10.2024 15:04

Sortownia odpadów o rozmiarach wysypiska w centrum miasta. Ale winnych nie będzie.

30

CCTV ~CCTV (Gość)01.10.2024 10:12

Zapewne cały teren był objęty monitoringiem wizyjnym i będzie widoczne powstanie samozapłonu.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat