metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mądrala 1 ~Mądrala 1 (Gość)21.12.2014 18:58

"Grzegorz Dybka – od lat działa na rzecz integracji osób niepełnosprawnych, ściśle współpracując m.in. z Ochotniczymi Hufcami Pracy (OHP także na liście poparcia prezydenta Chojniaka)". Integracja polega na pilnowaniu własnej d..y. Wiem, że ostatnio nie zaprosił uczniów GIM 5 w Piotrkowie Tryb. na turniej w "boccie", gdzie są klasy integracyjne, dzieci niepełnosprawne na wózkach i nie tylko. Trenowały dzieciaki, nauczyciele zachęcali i co "Panie" Dybka - wstyd z tą integracją. Radnym się bywa, człowiekiem jest się do końca. Lustro jest po to by w nie patrzeć. "Pan" spojrzy w nie czasami Bez polityki było lepiej. Coś tym dzieciom trzeba powiedzieć. Nie tylko wywiady do radia i promowanie samego siebie. Życzę dalszej "owocnej pracy" na rzecz integracji osób niepełnosprawnych

30

Miś ~Miś (Gość)21.12.2014 19:09

Myślcie dalej - wypoczynek dla dzieci w ramach programu - czyli kto otrzymuje te pieniądze redakcjo? Gdzie te dzieci wypoczywają
- myślenie ma przyszłość

40

sklave sklaveranga21.12.2014 19:47

Dwunastu gniewnych ludzi 1957 r. reżyseria Sidney Lumet
Dwunastu gniewnych ludzi 1997 r reżyseria William Friedkin
Dwunastu gniewnych ludzi 2014 r reżyseria Krzysztof Chojniak.
Aż dwunastu czy tylko dwunastu w Miejskiej Komisji Rozwiązywania Problemów Alkoholowych w Piotrkowie. Znaczy się co miasto pijaków czy książkowy przykład nepotyzmu.
Jakby tak usiadł i policzył to okaże się że w Piotrkowie na jednego alkoholika przypada kilku specjalistów od rozwiązywania problemów związanych z nadmiernym spożywaniem alkoholu. No a tak nie jest trzeba czekać w kilkumiesięcznej kolejce na pomoc.
Więcej na http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne

81

Miś ~Miś (Gość)21.12.2014 22:32

Tak, może dzieci wypoczywają nad morzem bo tam fajny zaprzyjaźniony ośrodek- i może Państwo z wysokiej komisji dokonują inspekcji tego wypoczynku i przy okazji też się opalają ...

60

jk ~jk (Gość)21.12.2014 22:46

Wystarczy miec uklady i zyjesz na koszt grabionego podatnika udajac ze pracujesz.

30

jojo ~jojo (Gość)22.12.2014 10:00

gdzie wykonano te place zabaw? czy place zabaw czasem nie instalują spółdzielnie mieszkaniowe?? które konkretnie place zabaw zostały zreaizowane z budżetu miejskiego?

40

jojo ~jojo (Gość)22.12.2014 10:03

Pani W. Olejnik mija się z prawdą, bo ja wiedziałem w grudniu 2013 roku od A.Z. o tym , że w wspomnianej komisji W.O. zasiadać nie będzie....Pani W.O. nieładnie tak mijać się z prawdą.......delikatnie mówiąc

22

jojo ~jojo (Gość)22.12.2014 11:02

Pani W.O. delikatnie ujmując mija się z prawdą, bo ja miałem przeciek od A.Z. w grudniu 2013, że W.O. jest do odstrzału z komisji....więc nie był to początek marca.........

31

piotrkow_tryb ~piotrkow_tryb (Gość)22.12.2014 12:25

Zrobił się szum i Pan Lech Kaźmierczak stracił stołek w komisji.
http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20141222112134du68uyjggl7y.pdf

50

wyborca ~wyborca (Gość)22.12.2014 12:28

"piotrkow_tryb" napisał(a):
Zrobił się szum i Pan Lech Kaźmierczak stracił stołek w komisji.

Jego miejsce zajęła Pani Agnieszka Jurczenia związana z SLD, kandydatka na radną, nauczyciel w SP 16. koalicja Chojniak - SLD dzieli między swoich stołki.

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat