metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
też matka ~też matka (Gość)30.01.2013 12:40

Jak ktos powie że te okna sa niepotrzebne to znaczy że jest niedostosowany społecznie,lepiej w oknie znależć takie dziecko niz na wysypisku śmieci...

00

acha ~acha (Gość)30.01.2013 12:37

:(

00

Ola ~Ola (Gość)30.01.2013 12:37

SZOK!!! Ja mam prawie 2 letnią córcię,nie wyobrażam sobie bym mogła coś TAKIEGO zrobić!!!

00

minim ~minim (Gość)02.02.2013 22:00

wypowiem sie tylko dlatego,ze znam matkę... i wierzcie mi-nic lepszego nie mogło spotkac tego malucha jak okno zycia.. nikt takiej matce nie powinien pozwalać na wychowywanie dzieci ( a to nie jest jedyne i teraz znowu jest w ciąży)... traktowanie dziecka jako źródła dochodu to nie macierzyństwo-to standard w tym państwie-przy nikłym przyroscie naturalnym lepsze takie dzieci jak żadne,ale co się z dziećmi dalej dzieje to mało kogo obchodZi... z tego bloku pod kamerami tv już zabierano niejedno dziecko ,choćby wspomnę sprawę niespełna miesiecznego dziecka zabranego kompletnie pijanej matce,ale ona piła przez cała ciążę,co nie przeszkodziło opiece dawać jej kasy na to picie i potem becikowego..chcecie znać adres ?? prosze bardzo = Piotrków Trybunalski,ulica Broniewskiego 16,na policji ten blok nazywaja "kurwidołek"...cierpią na tym tylko ludzie ,którym przyszło tutaj mieszkać,a są starsi.. nie mieliśmy wyboru.. brak dochodów zmusił do zamieszkania w bloku socjalnym..a po kilku latach zaczęto nam tu "podsyłać" takie kukułki.. łącznie z morderczynią... a my musimy tu zyc...

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat