Widocznie matka tego dziecka próbowała je zatrzymać ale nie wyszło...Więc jednak oddała malca.... Jeśli dziecko jest całe i zdrowe nie róbmy nic droga prokuraturo...bo następnym razem taka matka nie odda dziecka do okienka...tylko podrzuci niewiadomo gdzie...
To już trzeci bączek, któremu to okno uratowało prawdopodobnie życie. A nasza mądra UE chce te okna zdelegalizować... Za to da nam pełnoprawne związki homoseksualne. BRAWO!!!
Najważniejsze, że temu dziecku nic nie jest. Najgorsze jest to, że prawdopodobnie nieprędko będzie miało uregulowaną sytuację prawną, by mogło zostać zaadoptowane. Sama mam dziecko w tym wieku i nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. Dla mnie byloby to rownoznaczne z moja smiercia.
Mimo wszystko podziwiam matkę. Dobrze zrobiła. Szanuje odwagę siłę i podjętą decyzje. Może osoba uciekała od oprawcy ... stąd taki stan dziecka ...
PODZIWIAM MATKĘ ZA ODWAGĘ I ZA TO ŻE NIE ZROBIŁA TEMU DZIECKU KRZYWDY ALE JEST MI BARDZO SZKODA TEGO MALCA MOŻE ZNAJDZIE SZYBKO DOM...
Przychylnie patrzę w stronę mamy tego dziecka - nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, ile sił ją to kosztowało.
Dobrze zrobiłaś.
TYLKO NIECH NIKT NIE WAŻY SIĘ LIKWIDOWAĆ TEGO PRAWDZIWEGO OKNA ŻYCIA!
No a Komitet Praw Dziecka ONZ zarekomendował państwom Unii Europejskiej zamknięcie okien życia.
Teraz krok na Unię???żeby nakazała, tak delikatnie to nazwę
wprowadzić tą rekomendację.....
Polsko! lecz ciebie błyskotkami łudzą
Pawiem narodów byłaś i papugą,
A teraz jesteś służebnicą cudzą.
Dziś.
Sęp ci wyjada nie serce - lecz mózgi.
Foto:
Jak długo można tak skakać?
http://sklave.manifo.com/galeria
Niektórzy mimo wszystko wybierają tą drugą opcję :(((
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!