No to super rewelacja . Byłem kilka razy w lesie w ciągu ostatnich dni nikogo nie widziałem. Totalna paranoja . Brawo
Najlepsze jest w tej ustawie zdanie <<innych chorób zakażnych>>. Inne choroby zakażne są w naszym otoczeniu bez przerwy. Ciekawie się zapowiada w przyszłości z otaczającej nas przyrody.
Wystarczyłoby wprowadzić przepis, że wolno korzystać z lasu pojedynczo.
A na Wielkanoc już dyspensa nie obowiązuje można iść do Kościoła? Dyspensa obowiązuje do 10 kwietnia włącznie a od 11 już można. Więc jaki ma to sens w Kościele szybciej się człowiek zarazi niż w lesie.
Proponują pooglądać sobie różne skwerki w naszym mieście. To nawet nie są skwerki, ot, trochę trawy, dwa drzewa i przez środek leci chodnik - tzw. skrót. I na ten chodnik nie wolno wejść bo miasto wywiesiło kartki, że koronawirus i wchodzić nie wolno. Paranoja!!!!!
Najlepiej zamknąć wszystko od razu, a nie co dzień co innego zamykacie i nowe komunikaty, a najlepiej to wykreślić ten rok z kalendarium bo choć dopiero się zaczął to wydaje mi się że będzie to rok stracony.
Trzeba pognać to towarzystwo.Coś ukrywają i to solidnie.Do lasu nie bo wirus,głosowanie tak bo to bezpiecznie...o co tu k**** chodzi??
do lasu nie wolno a na cmentarz wolno??przejeżdżając tamtędy dzisiaj widziałem ile tam jest ludzi!całe parkingi pozastawiane
A co jeśli droga prowadzi przez las?To jest uregulowane czy znowu pisane na kolanie?Zamiast wprowadzać durne zakazy to powinni jednego przepisu dopilnować a mianowicie godzin dla seniora bo mam dość obelg od innych że im czegoś nie sprzedam bo godziny pryka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!