metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)03.04.2020 18:57

No to super rewelacja . Byłem kilka razy w lesie w ciągu ostatnich dni nikogo nie widziałem. Totalna paranoja . Brawo

110

gość ~gość (Gość)03.04.2020 19:00

Z psem chodzę do lasu i pustki...

60

krasnoludek Sobieradzik ~krasnoludek Sobieradzik (Gość)03.04.2020 18:55

Najlepsze jest w tej ustawie zdanie <<innych chorób zakażnych>>. Inne choroby zakażne są w naszym otoczeniu bez przerwy. Ciekawie się zapowiada w przyszłości z otaczającej nas przyrody.

70

gość ~gość (Gość)03.04.2020 19:18

Wystarczyłoby wprowadzić przepis, że wolno korzystać z lasu pojedynczo.

60

gość ~gość (Gość)03.04.2020 19:19

A na Wielkanoc już dyspensa nie obowiązuje można iść do Kościoła? Dyspensa obowiązuje do 10 kwietnia włącznie a od 11 już można. Więc jaki ma to sens w Kościele szybciej się człowiek zarazi niż w lesie.

70

jdr ~jdr (Gość)03.04.2020 19:23

Proponują pooglądać sobie różne skwerki w naszym mieście. To nawet nie są skwerki, ot, trochę trawy, dwa drzewa i przez środek leci chodnik - tzw. skrót. I na ten chodnik nie wolno wejść bo miasto wywiesiło kartki, że koronawirus i wchodzić nie wolno. Paranoja!!!!!

50

Radi ~Radi (Gość)03.04.2020 19:40

Najlepiej zamknąć wszystko od razu, a nie co dzień co innego zamykacie i nowe komunikaty, a najlepiej to wykreślić ten rok z kalendarium bo choć dopiero się zaczął to wydaje mi się że będzie to rok stracony.

32

gość ~gość (Gość)03.04.2020 19:48

Trzeba pognać to towarzystwo.Coś ukrywają i to solidnie.Do lasu nie bo wirus,głosowanie tak bo to bezpiecznie...o co tu k**** chodzi??

60

pkdoew ~pkdoew (Gość)03.04.2020 19:50

do lasu nie wolno a na cmentarz wolno??przejeżdżając tamtędy dzisiaj widziałem ile tam jest ludzi!całe parkingi pozastawiane

20

gość ~gość (Gość)03.04.2020 19:55

A co jeśli droga prowadzi przez las?To jest uregulowane czy znowu pisane na kolanie?Zamiast wprowadzać durne zakazy to powinni jednego przepisu dopilnować a mianowicie godzin dla seniora bo mam dość obelg od innych że im czegoś nie sprzedam bo godziny pryka.

11

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat