No a po panedmi pojdziesz do lasu a lasu nie ma. Żenada i próba robienia z ludzi totalnych idiotów!
a w magazynach kilkaset osób siedzi na kupie i nic z tym nie robią, albo autobusy, dzisiaj jechał obok mojego bloku pełen ludzi..a las jest zagrożeniem!!!!!!!!!! CHORE
Pójdzie jeden z drugim do lasu, kichnie nie daj Bóg na Bogu ducha winnego żuczka... Ten nie zdając sobie sprawy z zagrożenia podejdzie do dzika.... Dzik się zarazi, ale znów nieświadom kwarantanny w biegu otrze się o sarenkę. Biedna sarna! Sarna do jelenia, jeleń do kolejnej sarny (ach te chłopy) i cały las zarażony!!!! AAAAAAA!!! Faktycznie, to mogłoby się skończyć tragedią.....
Zakaz nie do końca. Tu jest mapa, gdzie nie można wchodzić do lasu a gdzie można. Ciekawe, że taka w ogóle istnieje....https://zakazywstepu.bdl.lasy.gov.pl/zakazy/
Do dużego lasu nie wolno bo wirus ale do pracy ze 100 osobami w małej przestrzeni siedzieć to już tak !?
Jak przystało na niewolników, pokornie przyjmiecie ten i kolejne zakazy. Pytanie tylko, czy i kiedy władza będzie skora do poluzowania chomąta.
Ja jestem codziennie w lesie i jak w weekend faktycznie spotykało się ludzi to w tygodniu już sporadycznie jakiś biegacz czy rowerzysta. Straż leśna mogła pilnować obostrzeń w prowadzonych już wcześniej i to by wystarczyło. Według mnie ten zakaz wprowadzony przez dyrektora Lasów może brać też pod uwagę suszę w lesie i zwiększone prawdopodobieństwo pożarów.
Pamiętajmy o jednym, że takie zakazy jeśli nawet ich do końca nie rozumiemy są dla naszego dobra, a czas na ewentualne rozliczenia przyjdzie.
uchwalil zakaz wstempu do lasu dla kowalskiego ale elita moze na polowanie i picie wodki Pisiory sobie robia ustawy a my zdechniemy z nerw i nudow
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!