jak karetka jechała 6 min z Piotrkowa do Rozprzy jest dziwne to jest 13 km godzinie 8:38
Włączasz sygnał ustawiasz sie po środku i trzymyjesz prędkość ok 120-150 km\h i jesteś chyba że jedzie jakiś kretyn i blokuje ;)
tzn. co? za szybko?
Oddział dziecięcy w Piotrkowie woła o pomstę do nieba.. raz leżałam z dzieckiem - warunki straszne, opieka fatalna. Pół roku później wybrałam Bełchatów. Nawet tam śmieją się, że w Piotrkowie to jest jakiś oddział dla dzieci???? Moja rada tylko Bełchatów !!!
Uff. A nie można trochę po ludzku.
Cyt. (Wiki):
Asystolia (ang. asystole)- brak czynności elektrycznej serca, co w zapisie EKG objawia się w postaci linii zbliżonej do linii poziomej (linii izoelektrycznej) w co najmniej dwóch sąsiadujących odprowadzeniach EKG. Jej wystąpienie oznacza zazwyczaj całkowity brak czynności skurczowej serca.
maks--> karetka była z Piotrkowa z lekarzem,do takich stanów jedzie od razu karetka z lekarzem.
Tak, tyle że do dziecka dyspozytor raczej wysle karetke reanimacyjna z lekarzem a nie zespol zlozony z dwoch ratownikow.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!