Ty gość który taki biedny z tych mostowych sam jesteś biedak mieszkanko w bloku które kupiłeś za grosze od spodzielni A teraz wielkiego pana zgrywas Paniczu.. wolę dom na wsi niż mieszkanie w bloku gdzie baka puscisz na parterze A na ostatnim piętrze słychać
A może ktoś wyjaśnić, jakie znaczenie ma ilość mieszkańców gminy? Przecież w takich gminach i tak większość instytucji jest usytuowana we wsi będącej siedzibą gminy.
Dla przykładu: gmina Ręczno ma 3616 mieszkańców, a gmina Moszczenica 12833.
Straż polzawodowa w Gorzkowicach,koń by się usmial.sprzatacze,ochrona i kosiarze gminni raczej tylko przy tym ich widać,jeszcze hańbią mundury bo wszystko w nich robią.
Ludzie do końca nie są skażeni... przeważnie ci przez płot z ktl-em.
A mnie się na wsi bardzo podoba. Mam cicho i spokojnie . Znam sąsiadów . A że maszyny hałasują i są zapachy . To przecież wieś . A w mieście patrzą wilkiem , nie mówią dzień dobry , jak umrą to nikt o tym nie wie. Smutne
Wiosna - lato opryski ,jesień wypalanie rżyska , kartofliska itp. Cały rok gnojowica . Ja dziękuję .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!