Ta woda tu czy tam taki sam ma zapach tylko na sloneczku OSiR miasto ma coś z tego a na bugaju już nie nic się z tym nie robi od lat obietnice tylko są a można by było naprawdę Bugaj fajnie wykorzystać od pływania łodziami itd szkoda slow
Aa ja jestem zdania takiego ładnie wyczyść pomalować zrobić "molo nawet kawałek z 15 20 metrów i do tego ścieżka, hodnik i to super by wyglądało MORZE KIEDYŚ się doczekam ;)
A ja przy okazji z innej strony. Trudno też się kąpać na piotrkowskim basenie przy Belzackiej. Byłem tam niedawno po dłuższej covidowej przerwie. Czasu nie wykorzystano, żeby obiekt odnowić. Powoli już trąci myszką i nie chodzi tu tylko o już średnio przyjemny zapach. Zobaczyłem też, że (jak domyślam się z powodów decyzji dyrektora) nie ma na basenie deseczek, makaronów.... Obostrzenia? Dziwne??? Na innych basenach w Polsce nie ma z tym problemu, a w te wakacje już dwa zaliczyłem. I jeszcze jedno. Skoro tak przestrzega się obostrzeń... szkoda, że nie egzekwuje się obowiązku noszenia maseczek na basenie. Kartki wiszą.... a byłem jedyną (JEDYNĄ!!!) osobą, która ją miała. I nikt nikomu nie zwracał uwagi z obsługi.
Szkoda ze na sloneczku od strony płyt nie można łapać ryb. Parę lat wstecz widziałem ile ryb się tam udusiło pod lodem i aż mnie serce ściskało. Skoro słoneczko jest do kąpieli, a bugaj do łowienia ryb to może warto w końcu zainwestować i wpuścić tam wreszcie jakas rybę? Jestem dosyć często na bugaju i nic oprócz leszcza nie da się tam złowić nie wspominając już o rybie drapieżnej.
Teraz do kąpieli pierwszeństwo mają czworonogi a ludziom to już nic się nie należy.POZDRAWIAM
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!