metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
marta ~marta (Gość)26.03.2014 20:33

60 zł to nie jest wygórowana cena jak na Piotrków. Gdyby zaprosić do nas Stonesów, ludzie by walili drzwiami i oknami.

12

tutaj tutajranga26.03.2014 20:42

"97300" napisał(a):
Ja bym się z Tobą nie zgodził,chyba coś Ci się pomieszało,EP wręcz pęka od młodzieży,proszę pospaceruj trochę po mieście to zmienisz zdanie.Chyba nie jesteś ślepy?

Być może młodzieży jest więcej, ale to jak gdyby nie "rdzenna" młodzież. Nikomu niczego nie ujmując.

50

to tu- to tam ~to tu- to tam (Gość)26.03.2014 20:49

Ja równiez uważam, że koncerty nie powinny odbywać się w hali relax (też byłam tam na koncercie Dżemu i było mało komfortowo dla ucha)tylko w mniejszych pomieszczeniach, gdzie akustyka będzie sprzyjać wszystkim uczestnikom.

30

KULT ~KULT (Gość)26.03.2014 21:10

Kult!!!

50

kompass ~kompass (Gość)26.03.2014 21:27

myślę, że Sylwia Grzeszczak w Piotrkowie zrobiła by dużą furrorę.

24

nocoty ~nocoty (Gość)27.03.2014 00:26

"aaa...." napisał(a):

A czym ma się chwalić? Że jest z miasta Trynkiewicza, afer i wiecznie dziurawych dróg?
Gdyby została w Piotrkowie, nic by nie osiągnęła.
Nagrała ostatnio świetną płytę "Vena Amoris".
No ale skąd masz to wiedzieć, skoro w "zetce" i "rmf-ce" tego nie grają.

70

miki ~miki (Gość)27.03.2014 06:15

Pamiętacie co się działo na piotrkowskim deptaku w okolicach wakacji 1994 roku? Nie było nawet jednej wolnej ławki , na Słowaka wychodziła popołudniami chyba cała piotrkowska młodzież. Na dworcu spotykali się nastoletni fani czterech kółek w swoich maluchach z porozwiercanymi wydechami. Człowiek nie mógł się docekać kiedy wybije 17-sta żeby "wyjść w miasto".
Teraz w owych czasach deptak pełny jest w dniu zakończenia szkoły i pierwszego września. Wydaje się że nasze miasto wymiera.

90

dudu ~dudu (Gość)27.03.2014 06:17

ściągnicie do piotrkowa BONUSA albo PEJE to zobaczycie ile wtedy przyjdzie ludmi na koncert.

25

KATOLIK ~KATOLIK (Gość)27.03.2014 07:19

Myślę że zespoły Stowarzyszenia BUSOLA są bardzo dobre i tanie!-dlatego będziemy oglądać przedstawienia o zabarwieniu chrześcijańsko patriotycznym -nawet WŁADZA podobnie myśli.Poważne zespoły i artyści za darmo w ramach promocji dla urzędowej ELYTY i ich elektoratu.

42

dzeus ~dzeus (Gość)27.03.2014 08:27

Zaprosi Macierewicza ze swoim Zespołem, teksty kabaretowe, ale można się pośmiać i dobrze pobawić

74

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat