60 zł to nie jest wygórowana cena jak na Piotrków. Gdyby zaprosić do nas Stonesów, ludzie by walili drzwiami i oknami.
Być może młodzieży jest więcej, ale to jak gdyby nie "rdzenna" młodzież. Nikomu niczego nie ujmując.
Ja równiez uważam, że koncerty nie powinny odbywać się w hali relax (też byłam tam na koncercie Dżemu i było mało komfortowo dla ucha)tylko w mniejszych pomieszczeniach, gdzie akustyka będzie sprzyjać wszystkim uczestnikom.
myślę, że Sylwia Grzeszczak w Piotrkowie zrobiła by dużą furrorę.
A czym ma się chwalić? Że jest z miasta Trynkiewicza, afer i wiecznie dziurawych dróg?
Gdyby została w Piotrkowie, nic by nie osiągnęła.
Nagrała ostatnio świetną płytę "Vena Amoris".
No ale skąd masz to wiedzieć, skoro w "zetce" i "rmf-ce" tego nie grają.
Pamiętacie co się działo na piotrkowskim deptaku w okolicach wakacji 1994 roku? Nie było nawet jednej wolnej ławki , na Słowaka wychodziła popołudniami chyba cała piotrkowska młodzież. Na dworcu spotykali się nastoletni fani czterech kółek w swoich maluchach z porozwiercanymi wydechami. Człowiek nie mógł się docekać kiedy wybije 17-sta żeby "wyjść w miasto".
Teraz w owych czasach deptak pełny jest w dniu zakończenia szkoły i pierwszego września. Wydaje się że nasze miasto wymiera.
ściągnicie do piotrkowa BONUSA albo PEJE to zobaczycie ile wtedy przyjdzie ludmi na koncert.
Myślę że zespoły Stowarzyszenia BUSOLA są bardzo dobre i tanie!-dlatego będziemy oglądać przedstawienia o zabarwieniu chrześcijańsko patriotycznym -nawet WŁADZA podobnie myśli.Poważne zespoły i artyści za darmo w ramach promocji dla urzędowej ELYTY i ich elektoratu.
Zaprosi Macierewicza ze swoim Zespołem, teksty kabaretowe, ale można się pośmiać i dobrze pobawić
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!