Czy dziś trzeba wysmażyć pełen bzdur "artykuł", aby zareklamować sklep internetowy?
Feminiska to kobieta delikatnie mówiąc mało urodziwa, samotna mało zaradna mająca stany depresyjne.
Jestem kobietą i niestety ale feminizm nie kojarzy mi się z niczym pozytywnym. Moje skojarzenie feministki to osoba głośna, krzykliwa, czasem wręcz agresywna, która stawia swoje potrzeby plany i ambicje ponad wszystko i wszystkich. A co jest złego w tym aby poświęcić się dla ukochanych osób, dla męża i dziecka? Nawet kosztem własnej kariery zawodowej. Oczywiście każda z nas ma wolny wybór i musi odpowiedzieć sobie na pytanie co jest w życiu najważniejsze. Wiem że moje kilkuletnie dziecko nie czuje się dobrze w przedszkolu i nie wyobrażam sobie sytuacji że miałabym je tam siłą zostawiać kosztem własnych ambicji i tzw samorealizacji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!