metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
adaś ~adaś (Gość)20.03.2011 12:25

Pani Ewuniu,odczytałem doskonale i ze zrozumieniem!To pani mnie źle zrozumiała..Może moja wypowiedź niejednoznacznie zabrzmiała,ale w zupełności się z panią zgadzam-
-skruszony adaś.

00

adaś ~adaś (Gość)20.03.2011 12:48

Pani Ewo,jest pani bardzo nerwową osobą,pisze dużo,szybko i niewyraźnie.
Pani pretensje jak najbardziej uzasadnione!Takie są niestety realia w naszym kraju.
Z poważaniem.Adaś.(nie ten z raju)

00

Ewa ~Ewa (Gość)20.03.2011 14:49

Wiem doskonale czy jestem nerwowa czy tez nie, nie panu to oceniać!!! Jakby wiedział pan dokladnie o co chodzi w słuzbie to by kazde zdanie pan zrozumiał. A jakbym pisała niewyrażnie to nie miałaby takiego wykształcenia jakiego mam i po takim kierunku, więc prosze bez zbędnych komentarzy!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)20.03.2011 15:57

"Ewa" napisał(a):
A jakbym pisała niewyrażnie to nie miałaby takiego wykształcenia jakiego mam i po takim kierunku, więc prosze bez zbędnych komentarzy!

Ciągle tutaj straszą!!

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)20.03.2011 16:00

"Ewa" napisał(a):
. tylko, że duzo napisane i pewnie Pan nie rozumiem. niestety, może spotkamy sie i przetłumacze panu słownie, albo nasrysuje.

Ale zdolniachy.Nie dość że z biglem piszą to i jeszcze rozrysowywac pragną to swoje "pisanie"....

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)20.03.2011 16:02

"MARKPIO" napisał(a):
biglem piszą to i jeszcze rozrysowywac pragną to swoje "pisanie".

Zdolne społeczeństwo mamy:)

00

będąc młodą lekarką... ~będąc młodą lekarką... (Gość)20.03.2011 16:04

"Paweł Banaszek" napisał(a):
- W związku z tym, że obsługujemy populację prawie 150 tys. osób zamieszkujących ten teren, to minimalne wymaganie było takie, żeby funkcjonowały chociaż trzy zespoły - dodaje Banaszek.
Paweł Banaszek wyjaśnia, że jest zmęczony sytuacją. Spowodowane jest to jednak tym, że zawsze organizacja takiej nocnej pomocy wpływa na wszystko. - Emocje są dodatkowo mocno rozbudzone z tego względu, że zmieniła się trochę rejonizacja - mówi dyrektor PZOZ.

Zmęczenia w żadnym razie nie należy lekceważyć. Często jest to objaw jakiejś choroby, możemy mieć też do czynienia ze zmęczeniem chronicznym, z przepracowania.
Starosta piotrkowski Stanisław Cubała, czyli przełożony dyrektora Banaszka powinien rozważyć wysłanie go na urlop i skłonić tego pana do zadbania o zdrowie, a w najlepszym razie - pozwolić mu wypocząć i wykaraskać się z tego zmęczenia.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)20.03.2011 16:10

"Ewa" napisał(a):
Wiem doskonale czy jestem nerwowa czy tez nie, n

Pierwszym ,absolutnym objawem choroby psychicznej jest pewność że jest się całowicie zdrowym....

00

dr Ojboli ~dr Ojboli (Gość)20.03.2011 17:30

Nocna pomoc lekarska? Tylko bez bulu i bez nadzieji

00

Ewa ~Ewa (Gość)20.03.2011 20:20

Markipo dodaj swoje imie i nazwisko to sie spotkamy i pogdamy kto jest chory psychicznie... chyba Ty masz problemy ze zdowiem wnioskuje!! Nie masz prawa cytowac czyjes zdanie, wiec tego nie rob! Kazdy ma prawo sie wypowiadac bez zbednych komentarzy, a jesli nie znasz sie na czymś to lepiej przemilczec. Ty dopiero jest zdolny, BIGLEM!! :))) Dobre:)))))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat