Pani Ewuniu,odczytałem doskonale i ze zrozumieniem!To pani mnie źle zrozumiała..Może moja wypowiedź niejednoznacznie zabrzmiała,ale w zupełności się z panią zgadzam-
-skruszony adaś.
Pani Ewo,jest pani bardzo nerwową osobą,pisze dużo,szybko i niewyraźnie.
Pani pretensje jak najbardziej uzasadnione!Takie są niestety realia w naszym kraju.
Z poważaniem.Adaś.(nie ten z raju)
Wiem doskonale czy jestem nerwowa czy tez nie, nie panu to oceniać!!! Jakby wiedział pan dokladnie o co chodzi w słuzbie to by kazde zdanie pan zrozumiał. A jakbym pisała niewyrażnie to nie miałaby takiego wykształcenia jakiego mam i po takim kierunku, więc prosze bez zbędnych komentarzy!
Ciągle tutaj straszą!!
Ale zdolniachy.Nie dość że z biglem piszą to i jeszcze rozrysowywac pragną to swoje "pisanie"....
Zdolne społeczeństwo mamy:)
Zmęczenia w żadnym razie nie należy lekceważyć. Często jest to objaw jakiejś choroby, możemy mieć też do czynienia ze zmęczeniem chronicznym, z przepracowania.
Starosta piotrkowski Stanisław Cubała, czyli przełożony dyrektora Banaszka powinien rozważyć wysłanie go na urlop i skłonić tego pana do zadbania o zdrowie, a w najlepszym razie - pozwolić mu wypocząć i wykaraskać się z tego zmęczenia.
Pierwszym ,absolutnym objawem choroby psychicznej jest pewność że jest się całowicie zdrowym....
Markipo dodaj swoje imie i nazwisko to sie spotkamy i pogdamy kto jest chory psychicznie... chyba Ty masz problemy ze zdowiem wnioskuje!! Nie masz prawa cytowac czyjes zdanie, wiec tego nie rob! Kazdy ma prawo sie wypowiadac bez zbednych komentarzy, a jesli nie znasz sie na czymś to lepiej przemilczec. Ty dopiero jest zdolny, BIGLEM!! :))) Dobre:)))))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!