metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
goœć_aaa ~goœć_aaa (Gość)05.01.2022 14:36

Tak to jest jak się pusze ustawy na kolanie w kilka tygodni, nie konsultuje z fachowcami i ogłasza się rewolucję w podatkach na kilka tygodni przed wejściem w życie. Ale winni są księgowi, kadrowe, lekarze bo przy powinni czytać w myślach rządzących jaka jest interpretacja. Teraz będą naprawiać szybkimi poprawkami i jak ich znam to popsują jeszcze więcej.

22

pisowiec ~pisowiec (Gość)05.01.2022 14:37

Tak jesteście z PIS przygotowani, że nawet nie opublikowaliście poprawnego druku pit-2. Ten na stronie rządowej powołuje się na właśnie uchylony przez pisiornię przepis ustawy.

02

chaos ~chaos (Gość)05.01.2022 14:42

Całe obecne państwo to jden totalny chaos, nad którym nikt nie panuje. Problemy rozwiązywane są prowizorycznie, "na kolanie", bez jakichkolwiek dalekosiężnych planów i synchronizacji.

53

Od kolegii ~Od kolegii (Gość)05.01.2022 14:43

Od kolegi:
Zgodnie z zasadami funkcjonowania państwa prawnego PRAWO NIE DZIAŁA WSTECZ.
Z przyjętych rozwiązań przez PiS-owski Rząd Premiera Mateusza MORAWIECKIEGO koronnego programu PiS NOWY ŁAD wynika, że ta zasad nie obowiązuje w Polsce.
Jestem emerytem od 2016 roku po przepracowaniu 46 lat.
Z tego NOWEGO BEZŁADU PiS zostałem bezprawnie pozbawiony NABYTYCH PRAW EMERYTALNYCH w 2016 roku.
Powiem i nazwę rzecz po imieniu ZOSTAŁEM OKRADZIONY, nie po raz pierwzsy zresztą, gdyż od dwóch lat OKRADANYJESTEM przez ten RZĄD PiS z OSZCĘDNOŚCI ZŁOŻONYCH nz tzw. "Czarną godzinę" w banku w majestacie PiS-owskiego prawa.

33

wina TUSKA i PUTINA ~wina TUSKA i PUTINA (Gość)05.01.2022 14:45

W TVP dziś będzie że to wszystko to wina TUSKA i PUTINA :)))))

43

szarańcza PIS ~szarańcza PIS (Gość)05.01.2022 14:48

W moim przypadku to PIS to największa szarańcza w Polsce: w moim przypadku tylko inflacja, podwyżki, opłaty, PIS sobie podnosi wynagrodzenia, a ja mam obniżkę.

43

stefan ~stefan (Gość)05.01.2022 14:55

Najlepiej iść do pracy a nie pasożytować !!!! A pracy jest w bród !

91

dej dej dej ~dej dej dej (Gość)05.01.2022 15:06

W pańśtwie PIS jedno się opłaca....nic nie robić i dej dej dej.

83

Ririrjr ~Ririrjr (Gość)05.01.2022 15:34

Najlepiej to starać się o pracę, uczyć się i nie głosować na socjalistów

00

Salceson ~Salceson (Gość)05.01.2022 17:24

Czyli nawet jak się zarabia pensję minimalną to dodatek już się nie należy hmm czyli najlepiej nie pracować i żyć z zasiłków. Podliczając wszystkie socjale i dodatki wyjdzie się jeszcze lepiej niż pracując za pensję minimalną. Tak się hoduje osoby bezrobotne .

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat