ja zarabiam marne 3 koła i na nic mnie nie stać poza rachunkami i g..... jedzeniem...wprowadzajcie sobie paszporty kowidowe, jak Macron we francji...i tak nie stać mnie na wasze restauracje, teatry i badziewne filmy w kinie
PIS wywołało pożar, a teraz dolewa benzyny żeby ten pożar gasić. Jeden WIELKI WAŁ.
To PIS odpowiada za drożycnę, podatki. Jeden WIELKI WAŁ wprowadzony przez PIS. Doprowadzają i doprowadzili do updaku naszą gospodarkę. To ludzie z PIS są za to odpowiedzialni.
PIS dobił Polskie rolnictwo:
Winni za to są Macierwicz i jego kledzy:
W zeszłym roku o tej porze tona saletry kosztowała 1100 zł. W grudniu, choć praktycznie nie było sprzedaży, pojawiały się cenniki nawet z 4000 zł za tonę. Obecnie producenci z Grupy Azoty i Anwilu ustalili cenę na około 2600-2700 zł. Mamy więc wzrost o około 150 proc. Tak drastyczna podwyżka będzie mieć ogromny wpływ na wzrost kosztów produkcji w rolnictwie
- podkreśla.
Polski wał przeznaczony był wyłącznie w celu wzrostu poparcia dla piSSu. Jeździli po Polsce z reklamą polskiego wału w ramach kampanii wyborczej. Pilnowali sondaży i w odpowiedniej chwili miały być wcześniejsze wybory a piSS miał rządzić samodzielnie. Nie wyszło. A teraz jak polski wał zaczął się sypać to już nie ma co marzyć o samodzielnej władzy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!