Nie ładny doping kibiców pks-u kary kary jeszcze raz kary. I lepiej w szkole siedzieć niż krzyczeć głosem dojrzewających małolatów
Polonia to wstyd dla miasta od zawsze ! Chojniak wyciągnął to g...no z a klasy gdzie jej miejsce - klub patologi z wyzwolenia mam nadzieje ,że niedługo to badziewie przestanie być dofinansowane przez miasto !!
A tego krzykacza P. Dzwonnika to kto tam wpuścił. Mam nadzieję, że chociaż bilet kupił.
Przykro czytać takie komentarze z przegraną trzeba się pogodzić.No ale też trzeba się przyczepić oczywiście i zwrócić uwagę na coś innego niz na porażkę klub poloni ma swoich kibiców i wspierają ich jak tylko potrafią .Natomiast kibice concordi zero wsparcia z waszej strony dla swoich piłkarzy potraficie tylko gwizdać na kibiców z przeciwnej drużyny
Szkoda gadać na patusów z Sulejowskiej. Dzieciaki po 12 pozdrawiający do więzienia, ubliżający Concordii, nawoływanie do łamania kości piłkarzy drużyny przeciwnej. No ludzie dramat. Gdybym był włodarzem miasta to zakręciłbym kurek z pieniążkami płynącymi do tego gniazda patologii.
Chamskie i wulgarne okrzyki kibiców Polonii. Słaby poziom piłkarski.Szkoda kasy na finansowanie tego w Piotrkowie.
Piłkę w piotrkowskim wydaniu oglądam rzadko. Poziom obu drużyn mocno średni. Wczoraj dowiedziałem się o finansowaniu Polonii z budżetu miasta . Płaceniu zawodnikom ze Stalowej Woli, Rzeszowa, Zabrza. Serio w tej lidze? Grajki z piątego poziomu finansowani przez urząd miasta. NIE POTRAFIĄ wyszkolić swoich ludzi. Nie mają żadnych sukcesów w szkoleniu, nie mają trenerów by szkolić. Piotrcovia, Concordia , Mabo co chwilę wypuszcza zawodników do mocniejszych drużyn młodzieżowych. Ci nie umieją wychować zawodników do swojej drużyny.
Witam, 20 lat grałem w piłkę nikogo nie chce krytykować jednak poziom piłki obecny jest słaby. Brak walki wymiany podań wyjścia na pozycję mało mądrego biegania. Brak charakteru wśród zawodników ale to już niestety taka mamy młodzież. Szczerze dawna A klasą miała poziom wyższy niż miedzyokręgwa. Dawna Concordia nawet sprzed 20 lat Poloni 5 by na dzień dobry wrzuciła
Żenujący poziom piłki jaka prezentuje klub klasy okręgowej, chłopcy nie umiejący wymienić kilku składnych podań, jak piotrkowska piłka ma coś znaczyć na mapie województwa łódzkiego skoro brak podstawowych umiejętności u piłkarzy. Ale cóż wszystkie pieniążki jak zwykle na piłkę ręczną, którą w porywach ogląda do 200 osób, ale przecież to najwyższy poziom rozgrywkowy. Polonia jak to Polonia co zrobić miała zrobiła po najmniejszej linii oporu, jest kilku wyróżniających się piłkarzy, chociaż szału nie ma. Panowie Włodarze, Piotrków powinien mieć drużynę reprezentującą nas przynajmniej w trzeciej lub drugiej lidze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!