Najlepszy z nich agent to były wicestarosta a teraz chyba członek zarządu powiatu, niejaki Adamczyk z SLD, ten od gołębi pocztowych.
"Nie powiodła się realizacja projektu „Most na Pilicy” i to mimo tworzonych komitetów społecznych oraz deklarowanej przychylności i obietnic poseł Radziszewskiej."
Panie kolego Cubała! Na tę panią liczyć to naprawdę dziecinna naiwność!
moje gratulacje panie starosro z osiagniec ,ciekawa jestem czy uda sie panu zrealizowac i zakonczyc dwie wazne sprawy ,jak pan obiecal w ciagu dwoch lat//minelo juz 6 miesiecy, czas ucieka ale szczeze zycze powodzenia. londyn
moje gratulacje panie starosro z osiagniec ,ciekawa jestem czy uda sie panu zrealizowac i zakonczyc dwie wazne sprawy ,jak pan obiecal w ciagu dwoch lat//minelo juz 6 miesiecy, czas ucieka ale szczeze zycze powodzenia. londyn
Ciekawe kiedy podległy staroście Powiatowy Zarząd Dróg wytnie w końcu uschniętą od kilku lat pokaźnych rozmiarów topolę stojącą w Goleszach przy drodze powiatowej 1522E Piotrków Trybunalski - Godaszewice? Czy musi tam ktoś zginąć przygnieciony drzewem????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!