Jest to bardzo sympatyczny człowiek i to stanowisko będzie dla niego bardzo ważne i potrzebne bo jest to osoba odpowiedzialna. Bardzo serdecznie pozdrawiam
Ale jaja, ale jaja! Albo ci, którzy byli zawsze gdzieś, bo kruk krukowi oka nie wykole, albo nowi, z d..y wzięci, bo trzeba ich upchnąć w ramach zobowiązań kampanijnych. Ręce opadają.
Panie Marku , społeczeństwo czeka na informacje o fikcyjnych przedszkolach, wyłudzeniach dotacji i roli samego urzędu wojewódzkiego w tej gigantycznej aferze
I znowu Markowi mazura zagrali. Ten jego uśmiech z perłowymi zębami jest rozbrajający.
A gdzie Pan Marek tak sobie uwił gniazdko? Biureczko, flagowce w tle. To obecne miejsce posiedzenia czy przyszłe? Czasami tak sobie myślę, siedzisz 8h przy tej desce. Bite 8h i czasami nawet telefon nie zadzwoni. A przelew jest. W ramach dostępu do informacji publicznej pytam nieoficjalnie - a ile Pan Marek będzie zarabiał na tym stołku?
Wstyd mi za Lorka jak jestza niszczeniem demokracji ja bronił dziś z mównicy w Sejmie przesteoczych mediów Lorek nie ośmieszaj mieszkancow Potrkowa i regionu zenada
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!