Ja to bym podniósł wysokość stołków urzędnikom i zeby po drabinie na niego sie wspinali to może by zmodrzeli odrobine bo jak narazie zieje od nich absurdalna głupotą i to nawet koń by sie z tego usmiał a nie tylko drugi człowiek .Za duza biurokracja wiec muszą coś wymyslać nie zawsze cos sensownego
sulejów wzniesie się na wyżyny intelektu i mocy przebicia i nic go wtedy nie zaleje
Ja proponuję dla wszystkich urzędników testy psychologiczne i obowiazek złożenia zaświadczenia negującego wcześniejsze leczenie psychiatryczne przez przyjęciem do pracy.
POklepali pana burmistrza po plecach i palcem drzwi mu wskazali ... A nie mówiłam? I PO co było wypisywać te głuPOty w gazetce propagandowej?
Swietnie!! Podniesmy o 1,5 metra powodzi juz nie zobaczymy nigdy i problem z glowy
Burmustrzu i tak wiadomo że nic nie załatwisz dla miasta i gminy. Stracona kadencja . Łatwo było tylko krzyczeć a rzeczywistość przerosła
No i widzita, jakie to proste było? Sam Wodnik Szuwarek by tego lepiej nie ogarnął. ;)
Można by w podobny sposób uchronić Polskę przed zalewem głupoty - wystarczy przyjąć, że normą jest wartość IQ w przedziale <5,110>. ;)
W podobny sposób można ustawą znieść biedę i inne nieszczęścia społeczne...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!