Czyżby obecny prezydent bał się innych pytań niż te przygotowane przez jego ludzi? Polityk z takim doświadczeniem a boi się młodego, to nie świadczy o nim za dobrze. W pierwszej turze, jak i przez całą kadencję siedział cicho nie pokazując się a teraz gdy widzi że wygrana nie jest pewna to nagle się uaktywnił i udaje że zależy mu na mieszkańcach, bardzo słabe zachowanie.
Chciał sam na sam, a co boi się wyjść do ludzi? No tak wtedy nie będzie mógł czytać z karteczki. Odwołujemy Chojniaka ze stołka!
Nigdy więcej takiego Prezydenta. Prezydenta dostępnego jedynie dla swojej pajęczyny, a nie dla ogółu mieszkańców chociażby przez nasze radio. To skandal. Widocznie ma taką już pewną sitwę, że jest pewien swojej większości w wyborach, na reszcie mieszkańców mu nie zależy.
Panie Chojniak nie można sobie ot tak zorganizować samemu debaty. Na debatę jest się zaproszonym a nie jest się jej organizatorem - to z góry jest stronnicze. Myśli Pan że ludzie się nabierają na takie zagrywki?
Było do przewidzenia, Chojniak myśli że mieszkańcy są głupi i się nabiorą na jego pseudo debatę w mediatece
Wstyd i hańba dla takiego Prezydenta. Boi się, że polegnie w tym spotkaniu w radio, więc ucieka do Mediateki skąd będzie miał o wiele mniejszy zasięg na określoną, wąską grupę osób. W radio możemy słyszeć prawie wszyscy. I to jest ta prawdziwa twarz P.Prezydenta. Przez ostatnią kadencję ostentacyjnie lekceważył mieszkańców. Czekałam na tę debatę, mamy wybierać i co? Chce zostać Prezydentem tylko swoich znajomych zgromadzonych w Mediatece? Unika spotkań i trudnych pytań jak Prezydent Duda? Po co nam drugi taki prezydent
Prezydent, który boi się polemiki? Co się w naszym kraju dzieje?
Lekceważenie elektoratu. Gdyby
miał odrobinę honoru, to wycofałby się z kandydowania.
Przykro mi, że Pan Chojniak nie chce publicznie debatować. Mam nadzieję, że ostatni raz się rozczarowałem tym Panem i nigdy więcej nie będę musiał.
Przecież wiadomo, że nie przyjdzie. Na niektóre pytania poprostu nie znajdzie logicznej odpowiedzi. Np. dot. Heringa czy najwyższych opłat i podatków.
Ktoś chyba nie rozumie, że ten pan jest dla mieszkańców, a nie mieszkańcy dla pana. Jak młodzi nie uratują tego miasta, to będzie bardzo źle. A Julek może być takim piotrkowskim Markiem Materkiem ze Starachowic - chłopak przejął kierownictwem nad miastem mając 25 lat i ta mieścina, mniejsza niż Piotrków jest dziś o wiele ładniejsza. Piotrkowianie, zainwestuj w młodość 21 kwietnia!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!