Idziemy na wybory. Młodzi i starzy pozdro. Zmienimy Piotrków
Mogliby jeszcze zaprosić Marlenkę, Marlenka to jest gorąca kobitka:)
Proszę bardzo, tak niby 7 kwietnia wszyscy Ci najbardziej głośni byli przeciwko Chojniakowi, a teraz okazuje się, że wszyscy wspierają obecnego prezydenta, by uwalić Julka. Nawet Ty, Gosia, któraś w sumie wypromowała Julka w Piotrkowie, przeciwko niemu?
Zapraszam Panów na spotkanie przedwyborcze na hali sportowej, na jakimś stadionie w Piotrkowie.
Nie ustawiajcie nam wyborcom swoich sztucznych debat.
Niech rozmawiają z mieszkańcami - wyborcami!
Swój głos oddam na Pana Chojniaka.
Wczoraj w telewizji widziałem jak skuteczna w działaniu i wewnętrznie zgodna jest koalicja obecnie rządząca.
Nie chcę tego samego w Piotrkowie.
Po obecnym prezydencie, przynajmniej wiem czego mogę się spodziewać.
Władza musi SŁUCHAĆ swoich mieszkańców, i robić wszystko aby żyło się im coraz lepiej. Administrowanie miastem tylko z opłat nakładanych na mieszkańców, to droga do ubóstwa i degradacji miasta. Miasto ma się rozwijać poprzez nowe inwestycje (dodatkowe miejsca pracy). Wybudować bezpłatne parkingi dla mieszkańców. . Wyremontować zniszczone nawierzchnie ulic i chodników. Zahamować wzrost różnego rodzaju stałych opłat. Zadbać o coraz to większą liczbę seniorów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!